2777
2789
عنوان

۲روزه گوش دخترم سوراخ کردم میشه طلا بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 43 پست
همون کوشواره که باهاش سوزاخ کردن سیاه شده

اون طلا نیس ..درسته؟؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت ۳هفته بعد طلا بنداز واسه چی میگن صبر کنید ؟

خوب گوش انگارکه زخم شده باید خوب بشه و به حالت نرمال خودبرگرده نرمالش میگن بایدتا۳هفته صبرکنیدولی چون من خیلی دوس داشتم دکتر دخترم گفت ۱۰روزصبرکن بد بندازبراش

نه درش نیار من اینکارو کردم گووشش عفونت کرد بذار قشنگ خوب شه دیگه زخم نباشه بعد در بیار یا ببرش حموم ...

من الکل زدم به گوشش گوشواره سیاه شد میشه دیگه هیچی نزنم؟

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
خوب گوش انگارکه زخم شده باید خوب بشه و به حالت نرمال خودبرگرده نرمالش میگن بایدتا۳هفته صبرکنیدولی چو ...

باشه عزیزم صبر میکنم مرسی 

اره عزیزم طلا نیس

خب پس عوض کنید طلا بزارین که عفونت نکنه فقط خیلی مراقب باشین دردش نگیره ..من فک کردم دستی سوراخ کردین

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
الان ۱۱ماهش تموم شده نه هر چی زودتر سوراخ بشه بهتره 

اینکه مبنای علمی نداره همین جور ی چی میگن منم سوراخ نمی کنم فعلا... اخه دختر داداشم دوبار گوشوارش رو قورت داد اونم 11ماهشه 

دوستانی که اسم کاربریم رو می پرسین هرچی زدم گفت تکراری لیوه رو زدم‌ ثبت شد ....لیوه یعنی دیوانه 
خب پس عوض کنید طلا بزارین که عفونت نکنه فقط خیلی مراقب باشین دردش نگیره ..من فک کردم دستی سوراخ کردی ...

نه حواسم هست وقتی خوابه طلا میزارم گوشوارشم سبکه خیلی

اینکه مبنای علمی نداره همین جور ی چی میگن منم سوراخ نمی کنم فعلا... اخه دختر داداشم دوبار گوشوارش رو ...

خخخخخخ یا خدا اینا دیگه چه عجوبه هایی هستن