2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاق دیگه میفته خجالت نداره

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عب نداره بابا.دختر دست و پا چلفتی خواستنی تره اصن

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

خجالت نداره دوست عزیز همه ما عیب وایراد داریم حتی ایراد های بزرگ داریم برای رفع این ایرادت به جای اینکه خودتو دست وپاچلفتی فرض کنی دائم خودتو زرنگ و توانا فرض کن وهمش به خودت بگو من عالی هستم واینو باور کن بعد از یه مدت تصویر ذهنی ات تبدیل به واقعیت میشه البته یه کم سخته ولی شدنی هست با وجود تمام اتفاقات که میفته بازهم جسورانه خودتو قوی وزرنگ فرض کن این تجربه شخصی منه که بهت گفتم با تغییر فکر وتصویر ذهنی ماهم عوض میشیم

خیلی خصوصیت بدیه بایدپاشم راه برم دیگه روم نمیشه

شاید هم دلیلش اینه که تمرکز فکر نداری وفکرت مشغوله سعی کن در لحظه اکنون باشی وموقع انجام دادن کارها حواست جمع کنی منم یه مدت اینطوری بودم الان خیلی بهترم