2777
2789
عنوان

کمک برای خرید خونه🙏

229 بازدید | 26 پست

دوستان ما حدود ۴۰ تومن پول داریم.میخواستیم ۶۰ ملیون بذاریم بانک مسکن که وام بگیریم .جور نشد به نظرتون یه نیم ست دارم اون رو بفروشم برا سپرده وام؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بزار روش تا از اینی که هست گرون تر نشده خونه

ما هم وام مسکن زوجین گرفتیم سند به اسم جفتمون شد اما فعلا باید پول رهنشو جور کنیم دعا کنید اونم امسال جور کنیم برم خونه خودم🙏🙏

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
اره واسه خونه بفروش سود میکنی سقف بالاسر مهم تر از طلای توکمده

بانکیه مخ همسر رو زده.گفته طلاتونو نفروشین.اونم میگه ما علم نداریم میفروشیم بعدا پشیمون میشی

اره بزار روش تا از اینی که هست گرون تر نشده خونه  ما هم وام مسکن زوجین گرفتیم سند به اسم جفتمو ...

این وامی ک میگی چجوریه؟چقدر میدن چ بانکی؟

الهی ...همه تووووووو
اخه الان دیگه ثابت شده.کلا گرونه😥

البته بگم خونه ای ک میخوایی بخری سه دونگش میشه بنام تو.البته اگه به حساب خودتم وام گرفته باشی. من که تا گوشواره هامم دادم واسه خونه هیچی نموند واسم ولی خب یه خونه دارم 

بانکیه مخ همسر رو زده.گفته طلاتونو نفروشین.اونم میگه ما علم نداریم میفروشیم بعدا پشیمون میشی

بانکیه چ میدونه شما واسه چی میخواید بفروشید

بعدم ب حرف بقیع باشه نباید وام بگیری قسط داشتع باشی

بیخیال بفروش،طلا بعدا میخری

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
پدر شوهرم کلی زمین  و خونه داره به همه یه خونه داده .دختراش و پسراش.اما من دوس دارم خودم خونه ب ...

ب خودت تکیه کن

اونام اخرش ب خودت میرسه

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊