2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خرید عید بدم میاد

فقط برا پسرم لباس خوب میخرم

برا خواهرزاده هامم پول خوب میفرستم تا براشون لباس خوب بخرن چون دستشون تنگه

یکمم برا پذیرایی عید خرید مختصر 

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
امشب شوهرم گفت همه خریداتو انجام بده تا هروقت ک میگم بخر..وقتی چیزی خواستی و گفتم یکم صبر کن ینی بدو ...

جان جان🤭

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

همسرم 2500 داده واسه من و 2 تا بچهام و خودش. اول اسفند میرم شیراز خرید 😋😋😋😋خداکنه کم نیارم 😕😕😕😕

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ن بابا ... من اهل طلا نیستم... ب قول شوهرم اگه من نبودم همین طلاهاتم میفروختی..... میخوام موهام کرات ...

خب شوهرت توانایی مالی شو داره ؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
وا حالا مگه بهم میده ؟ ۱۸۰۰ ماهیانه هر ماهمه.. نهایتا ۲۰۰ تومن بده واسه خرید عید‌... دلسوزی نداره

خب از ماهیانه های قبلیت پس انداز نکردی؟😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
پس من چی بگم حقوق شوهرم ۲ تومنه اونوقت ۲ تا خواهر دارم یکیشون ماهی ۲ میلیون ماهیانه خرجی از شوهرش می ...

چی باعث شد ک خانوادتون ۳ تا داماد با اینهمه اختلاف طبقاتی مالی قبول کنن؟