2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست

به منم ی تومن داده خوبه دگ با 1تومن 4تا مانتو دوختم.. کلیم مونده میخوام وسایل ارایش و لباس خونگی واحتیاجاتو بخرم چجوری کم اوردی شما🙄😞

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌اصلا پول نمی گیرم به ضررم میشه  چون‌خرید ام خیلی بیشتر از این اس، با خودش میرم میخرم اصلا متوجه نمیشه چقدر شد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

وای دست رو دلم نزار.... من حساب کردم ده میلیونم بده کمه... دیشب ب شوهرم گفتم واسه عیدم ی ده تا بده ببینم چیکار میتونم بکنم.. اول فکر کرد درست متوجه نشده گفت چقدر؟ گفتم ده تا.... گفت حالت خوش نیس‌.... خب چیکار کنم هر جور حساب کردم همین قدر شد ☹

کاش درد ادم فقط خرید عید و لباس بود....  دردای بزرگتری هم هست😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

معمولا هر چی بخوام پولشو میده نمیگه فلان قدر، من ی مانتو و شلوار می خوام با ی شال و ی کیف و ی تونیک، به خاطر سایز ام خوشبختانه همیشه با تخفیف همع چی رو خیلی ارزون میگیرم، مثلا شلوار کتان رو 35 میگیرم

۴ ۵ تومن، البته لباس نمیخرم معمولا بعد عید تو خرداد یا اردیبهشت میخرم، کلا خرید عید واسه بچه هاس به نظرم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

خیلی کم.همه پولا خرج نینیم شده ته موندش مال خودمه😞

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
اثاث کشی داریم یهوییی شد پول کارگر و باربری قسط  خرید خوارو بار تهش بایدببینم‌ واس لباس میمو ...

ایشالا درست میشه♥ツ

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

عزیزم غصه نخور الان اوضاع اقتصادی اکثر قشر جامعه زیاد خوب نیس،اگر اهل دید و بازدید عید هستی مانتو و کیف و کفش و شال بخر فعلا با یه دست لباس خونگی مثل شومیز یا سارافنی چیزی

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤