2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست
عزیزم مانتوت تو  تن خییییییلی شیکه!  بخاطر چین های دور کمر . منم یکی اینجوری  پرو&n ...

ممنونم.

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بیچاره رو چی میگی رفتم ب سلیقه ی اقا سیصد تومن عینک خریدم شیشه زدم چون با شیشه های فرم خوب ندیدم ...

خدااایا تومنی یا من توام دقیقا این اتفاق واسه منم افتاد بردم آشنا بود عوض کرد بعد دو روز 

300 عینک

200 تا 230 مانتو

150 شلوار

70 شال یا روسری 

100 کفش

100 کیف

اینا قیمتای لباسایی که قشر متوسط جامعه ازش استفاده میکنن.

درضمن اگه خریداری دیگه هم داری میتونی به مامانت اینا بگی عیدی پول بدن وزودتر بدن که به کارت بیاد.

خدااایا تومنی یا من توام دقیقا این اتفاق واسه منم افتاد بردم آشنا بود عوض کرد بعد دو روز 

من چون فرم باریک برام انتخاب کرده بود دیگه نمیتونم شیشه رو برش بدم تو دلم عینک گربه ای بود ولی ب حرف اقا گوش دادم و وقتی خودمو دیدم نتونستم خوردش نکنم 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

منم امسال پول رو گداشتم برا مسافرت اگه خدا بخواد.فقط یه مانتو با روسری میخرم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

من هنوز به شوهرم نگفتم چقدر میخوام
۵ ساله عروسی کردم همش خودم برای خودم خریدم یا نخریدم
هیچی هم ندارم
میخوام کم کم بخرم
همه چیز هم میخوام
مانتو-کیف و. کفش- شال - شومیز.....
موهام هم میخوام هایلایت کنم
لوازم آرایش هم ندارم

من اونجور که بوش میاد به زوررررر سوهرم پول یه مانتوی دویست سیصد تومنی بهم بده 

دستمون خالیه یه شلوار لی جنس خوبم مشتری شوهرم که دو کار سنگ شوری شلوارن  بهش داده گفته بدین به خانومتون 😑😑😑دو سه تا هم تعارف کرده پول نگرفته همینننننن 

منفی سیصدهزار تومن

بدرود

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626