2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میدونی بستگی داره کارمند چ ارگانی باشی.... دولتی خصوصی؟ ما تو شهرمون کارمندا خیلی بیشتر این حرفا ...

عزیزم حقوق کارمندها اصلا به شهر بستگی نداره، توی تمام کشور همسانه! اغلب ادارات هم حقوقشون بین ۳ تا ۴و نیمه.

این ۸ و ۱۰ و ۱۵ کجا یود؟!

شوهر من با مدرک دکترا تو دادگستری ۶ میگیره البته از این ماه خواهد گرفت الان کمتره

توی همون شرکت نفت و حفاری و اینها هم حقوقها اینجوری نیست؛ تعداد کمی از مادیران ارشد حقوق بالا دارند؛ بقیه بهتر از ادارات دیگه است اما نه اونجوری که ایشون میگن.

چرا عزیزم نفت و ملی حفاری و فولاد بهداشت و بیمه واقعا حقوقاشون بالاس.. البته بسته ب مدرک و بیشتر از ...

بهداشت که اصلا حقوق خوب نداره؛ مگر پرستارها.

بقیه هم خوبه ولی از اون حقوقها که شما میگید نمیگیرن. 

نهایت توی هر اداره ای یک نفر یا دو نفر این حقوق رو داشته باشن، بقیه فقط از حد معمول بیشتره.

عزیزم حقوق کارمندها اصلا به شهر بستگی نداره، توی تمام کشور همسانه! اغلب ادارات هم حقوقشون بین ۳ تا ۴ ...

من ارگانای مهم دولتی تو جنوب کشور منظورم بود‌.. مثل نفت حفاری و فولا 

ن ☹

خسته نباشی😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ن عزیزم شما اشتباه میکنی...... ی پرس و جو کن

من اهوازم و شوهرم کارمند بهداشته! 

پدرم هم کارمند رتبه بالای حفاری بوده و تازه ۲ساله بازنشست شده.

و نصف دوستام کارمند قسمتهای مختلف بیمه هستن(خودم قبلا کارمند بیمه بودم).

افرین منم کلی پارچه دارم که نمیدونم چجوری بدوزمش گیج شدم شما چ مدلی دوختی

چ پارچه هایی داری؟ اسم پارچت چیه؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
من اهوازم و شوهرم کارمند بهداشته!  پدرم هم کارمند رتبه بالای حفاری بوده و تازه ۲ساله بازنشست ش ...

من باهاتون بحث نمیکنم......‌ چیزی ک میبیممو میگم... شوهرم پیمانکار نفته حقوقش درامدش ۱۵ تا ۲۰ تاس انقدره.... عمومم بتزنشسته نفت اونم حقوقش ۱۵ تاس‌‌‌... پسر عمومم یه سال جایگزین پدرش شده اون هنوز ۵ ۶ تاس‌‌.... دروغ ندارم ک بگم‌‌‌... دختر خالم بیمه حقوق کمترش ۸ تا نیس‌... خالم صنایع فولاد بازنشستکی اونم کمتر ۶ تا ۷تا تا نیس