2777
2789
عنوان

کمک جهت خونه تکونی

421 بازدید | 46 پست

خانوم خوشکلا بهم کمک کنین از کجا شروع کنم چه جاهایی رو تمیز کنم اگه میشه لیست وار بهم بگین میخوام بنویسم و خرد خرد شروع کنم ممنون از همکاریتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصیحت خواهرانه ،جوری خونه داری کنین که عید از کت و کول نیوفتین .هروز خونه رو جاروبرقی بکشین همه جارو دستمال بکشین به علاوه یه کار اضافه مثلا پرده بشورین .اینجوری همیشه خونتون تمیزه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من همیشه اول کمدا و کشو و کتابخونه رو تمیز میکنم

اشپزخونه رو هم روزی یکی دو تا کابینت

کابینتا تموم شه میرم سراغ گاز و یخچال که معمولا هفته آخره

بعدم دیوارو تمیز میکنم و دکوریارو

دوروز مونده به عید هم حموم دستشویی و یه جارو گردگیری

روز اخرم هفت سین میچینم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
من 12 ساله متاهلم  هنوز بلد نیستم  بس که هر جا رو تمیز کردی برگشتم دیدم بچه ها به گند کش ...

والا دقیقا

دیروز جارو کردم 

امروز اصلا انگار نه انگار 

همون دیروز دو دقه بعدش پر خورده کیک شد 😕

وای من اگه هر روز جارو کنم از کت و کول میفتم 😕

وا مگه غیر خونه داری چیکارمیکنی تازه نیم ساعت بیشتر طول نمیکشع

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است