2777
2789
عنوان

کمک جهت خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 46 پست

آشپزخونه

سالن

اتاق خواب

اتاق کودک

حمام

دستشویی

گرد گیری

جارو

جمع کردن لباسهای زمستانی

آوردن لباسهای بهار

شستن ملافه ها

تمییز کردن سینک و گاز

تمییز کردن سرامیک ها

پاک کردن شیشه ها

شستن فرش ها و مبل ها

رو به راه کردن جا کفشی

سامان دادن به لباس بچه ها

غر زدن به همسری که نه تنها کمک نمیکنه بلکه از نظر اون همه چیز تمییز و خوبه

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من ظاهر خونه تمیزه ولی میخوام کامل تمیز کنم

از اشپزخونه شروع کن همیشه ام از بالا شروع که به پایین مثلا کابینت دیواریا رو تمیز کن بیا پایین

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلاام 

من مجردم اما اصولا خیلی روی تمیزی و خونه تکونی حساسم 

ومن و مامانم از انبارب شروع میکنبم 

اول کمدای  و کشو ها بعدشم جارو و گرد گیری

بقیشو نمیدونم از کجا ولی اشپزخونه رو میشوریم گلیمی که توی اشپز خونه هست رو هم میشوریم  توی کابینتارو تمیز میکنیم و گاز و یخچال رو هم اساااسی و سقف رو هم جارو میکشیم که تار عنکبونت ها تمیز شم 

بعدشم سروریس بهداشتی هم که فقط نیاز به شستن داره 

پزیرایی هم جارو کل اناق (زیر مبلا وجاهای ریز میز)و گرد گیری و شستن رو مبلی ها و رومیزی ها و گل های مصنوعی 

نشیمن هم شستن فرش ،گرد کیری اساااسی تمیز کردن گل ها وجاارو اساسی 

راهرو هاهممیشوریم و گرد گیری 

اتاق منم که با خآدمه اول فرششو میدیم قالیشویی بقیه هم گرد گیری و حذف وسایل اضافه

من اول اشپزخونه

اتاق پسرم

اتاق خودم 

سالن

حموم دستشویی ام ک زیاد تایم نمیبره وسط مسطای اینا تمیز میکنم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اشپزخونه رو بذار اخر   چون وقتی داری اتاقاها و هالو تمیز میکنی  هی میری تو اشپزخونه دستمال دستتو میشوری و .... اشپزخونه بهم میریزه    اول اتاقها بعد هال پذیرایی بعد اشپزخونه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
بچه داری شما؟ کوچیک؟

نه .ولی جاری من ۳تا بچه داره از ۹صبح بیدار میشه صبحونه میده به بچه هاش بعدم خونه رو جاروبرقی میکشه دستمال میکشه روفرشی هاشو پهن میکنه ،انقدر با سلیقس

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

والا دقیقا دیروز جارو کردم  امروز اصلا انگار نه انگار  همون دیروز دو دقه بعدش پر خورده ...

دلم میخواد سر به بیابون بزارم 

مخصوصا اتاق پسرمو تمیز میکنم 

اسباب بازی ها تفکیک 

دو دقیقه بعد انگار ترامپ حمله کرده 

شما خونه دار هستید؟  چون اگه آدم غیر کار منزل کار بیرون هم داشته باشه یا کلاس بره واقعا نمیشه ...

نه من خونه دارم ولی همزمان خونه مادرشوهرمم تمیز میکنم یه روز درمیون جاروبرقی میکشم خونشو تازه غذا شم میدم

منم از اتاقا شروع میکنم.کمدها پرده ها در و شیشه و لامپ و لوستر و شستشوهای ملافه و ....

بعد میام اشپزخونه از کابینتها شروع میکنم ظرفا رو میشورم دستمال کابینتها و کاشی ها و پرده و سقف و گاز و یخچال بعدم کف اشپزخونه

بعدم سالن و راهرو....اخرم سرویس ها

الان گفتم کف کردم.کی اینهمه کار رو میکنه😑