2777
2789
عنوان

من نمیخوام ازدواج کنم ولی فرهنگ جامعه نمیپذیره

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای من بودی مادروپدرت میگفتن ازدواج کن چی میگفتی؟

به نظرم جواب سربالا بده مثلا بگو ان شاالله

بهشون نگو کلا قصد ازدواج نداری که غصه نخورن

عزیزم خدارو چه دیدی شاید یه مرد فوق العاده و همه چیز تموم سر راهت قرار گرفت که همه ی معادلاتت رو بهم ریخت🤍🌱

❤️🤍PEGAH🤍❤️
به نظرم جواب سربالا بده مثلا بگو ان شاالله بهشون نگو کلا قصد ازدواج نداری که غصه نخورنعزیزم خدارو چه ...

من عاشق مردی شدم که شرایط ازدواجو نداره و واسه همین به بقیه نمیتونم دل بدم تاپیکای قبلیم راجبه اون آقا نوشتم ک چقدر داغون وافسرده شده وتنهایی میخواد بابت بیکاری وبی پول شدنش واقعا موندم چ کنم عزیزم😥💔

تاپیک آخرم درمورد ازدواجه اگه خواستی بخون فشار اطرافیان قابل تحمل تره تا فشارهای بعد از ازدواجمنم قص ...

تاپیکتو خوندم کانلا درست وعالی بود عزیزم احسنت وآفرین منم ازدواج کردم سالها پیش وپشیمونم و جداشدم وحالا دارم تبعیات جدایی درخانه ی مادروپدررومیکشم که تاتقی ب توقی میخره بی حرمتی میکنن و بعدش هم انگار ن انکار ک کار وحرف ورفتاری کردن که من آسیب وضربه دیدم واین بارها وبارها وبارها پیش میاد هربار میان دلجویی البته خب چون مادروپدرن کلامی عذرخواهی نمیکنن بادلجویی کردن و بویه واستیکر فرستادن وقدبون صدقه و واینکه عاشق منن وبی من میمیرن حالا برخی کمتر برخی اینجوری برخی بیشتر ازم عذرخواهی غیرمستقیم میکنن و ناراحتیشون بیشتر بابت ازدداج کردن منه ک اینجوری گاهی میشن واقعا ازاین همه فشار خسته ام ولی باز نی ارزه به ازدواج نکردن واقعا زندگی مشترک رو به هزارویک دلیل نمیپسندم ودرخودم نیست که ازد کنم

تاپیکتو خوندم کانلا درست وعالی بود عزیزم احسنت وآفرین منم ازدواج کردم سالها پیش وپشیمونم و جداشدم وح ...

عزیزم متاسفم که چنین شرایط سختی داری💔

امیدوارم با ایجاد آگاهی وضعیت زنها بهتر بشه

نه تو خونه پدرمادر آرامش داریم نه تو خونه همسر

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

عزیزم متاسفم که چنین شرایط سختی داری💔امیدوارم با ایجاد آگاهی وضعیت زنها بهتر بشهنه تو خونه پدرمادر ...

ممنونم عزیزم مادروپدرم میدونم بینهایت عاشق منن قبولم دارن و ب حرف منن بهشون مشاوره میدم سنگ صبورشونم خوب وخوشیم ولی متاسفانه تاتقی ب توقی میخوره بی حرمتی میکنن و اینک همش چ تو حال خوبشون چه توو عصبانیت اسم ازدواج کردن منو میارن توو حالت عادی حالشون ازهمسر سابقم بخم میخوره وصددرصد مقصرش میدونن اما توو عصبانیت میگن چرا اون ولت کرد رفت ما گیر تو افتادیمو بدبخت وبیچاره ایم شوهرنکنی تاابد پیش مایی ومال بد بیخ ریش صاحبش و یا ب اون فحش میدن که چراباعث شدن جدلشمو بیام پیششون ولی بعدش میان ازم دلجویی رفتاری و نه عذرخواهی کلامی (چون مادروپدرن) میکنن وماتبه وپشیمون میشن وتایه مدت تکرارنمیکنن شما جای من باشی چه میکنی؟؟؟😥💔

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه و چرا اینجور فکر میکنی.ولی توصیه میکنم ی مدت فکر کن کلا تو خونه تنهایی یعنی فکر کن خونه خودتو داری و جدا زندگی میکنی و پدر و مادرت هم هخونت هستن یا فکر کن تو خوابگاه هستی و هراز گاهی پدر و مادرت دوستات هستن ک هراز گاهی میان ی سر بهت میزنن.فکر کن اونا جدا هستن.و برای خودت زندگی کن.ن که باهاشون قهر باشی نه وقتی باهات صحبت میکنن گوش کن و جوابشون رو بدی و بقیه اوقات هم ک کاری ب هم ندارین فکر کن نیستن و برای خودت باش و اونجور ک دوس داری زندگی کن.تا بعدا برای ازدواج کردن یا نکردن هم برات بگم

ممنونم واقعا ...نطرتون عالیه ولی من دیگه ازازدواج متنفر شدم

خواهش میکنم عزیزم.من ک نگفتم ازدواج کن گلم.گفتم در بارش صحبت میکنیم.متاسفانه تو اول جوونیت و دوران زیبای عشق و عاشقی و حال و هوای خوب دو نفر مرد ناجور گرفتار شدی اوین مرد ک از خیلی قبلترها و از قبل از ب دنیا اومدنت تو زندگیت بوده اونم مردی ک میگن عاشقه دختره و دخترا بابایی هستن و رو تخم چشم و قلب پدراشون جادارن.و دختر رو نشانه ی پاکی مهربانی و صداقت و برکت میدونن.ک حالا نمیدونم چی شدی ب چه دلایلی و از کی مرد خانه شما کم اعصاب و بد دهن بوده و یا شده و دومیش ک میتونست از پدر هم بهتر و مهربانتر باشه ولی نامرد دراومد از اب.مردی ک باید کف پای همسرشو یا حتا خاک زیر پای همسرشو بو کنه و ببوسه.ولی ب چ دلایلی اینجور نامرد از اب در میاد حق داری اصلا ب ازدواج فکر کنی و حتا بدتراز اون زه بشی و بدت بیاد از ازدواج.