2777
2789
عنوان

کمک جهت خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 46 پست
💖💖💖

آخ آخ آخ داخل یخچال و زیر سرویس ها را نگفتم،اونا که دیگه غوغاست،از بس هی بچم چیز انداخته زیر کابینت ها یا شوهرم میزده یه چیز را میشکونده میخاسته نفهمم با پاش هول داده زیر کابینت ها

داخل یخچالم به خاطر آب ماست و پنیری که ریخته باید بشورم

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ما برعکسه من میگم خوبه دیگه شوهرم همش میگه نه کثیفه

منم همینطور

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
نه .ولی جاری من ۳تا بچه داره از ۹صبح بیدار میشه صبحونه میده به بچه هاش بعدم خونه رو جاروبرقی میکشه د ...

عمه منم مث جاری شما بود الان آرتروز گرفته 

با ویلچر اینور اونور میبرنش 

توصیش  به ما اینه که سر کار خونه خودتون رو از بین نبرین!

دیوارتمیز کردن یعنی چکار میکنی؟

پذیراییمون دیوارش سنگه

اونارو دستمال میکشم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
عمه منم مث جاری شما بود الان آرتروز گرفته  با ویلچر اینور اونور میبرنش  توصیش  به م ...

😂😂😂ارتروز گردن چیه عزیزم موقع عمه شما احتمالا شهرستان بودن کارا زیاد بوده اینجوری شده .منم مادرشوهرم جوونیش انقدر کار کرده الان داغون شده پاهاش پرانتزی شده انقدر لباس شسته و کمرشم دیسک داره .یه جاروبرقی کشیدن ارتروز نمیاره خیالت تخت بازم خودت میدونی😂😂😂

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم خسته نباشی

سلامت باشی🙏

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

از کارای خونه تکونی من از شیشه تمیز کردن وحشت دارم

یعنی هر سال کلی نذر و نیاز میکنم که خدای نکرده شوهرم و پدرم و پدرشوهرم موقع تمیز کردن پنجره چیزیشون نشه

راه حلی ندارین برای تمیز کردن بیرون پنجره ها؟

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
😂😂😂ارتروز گردن چیه عزیزم موقع عمه شما احتمالا شهرستان بودن کارا زیاد بوده اینجوری شده .منم مادرشو ...

نه بابا سنی نداره 

نه لباس با دست شسته 

نه جارو دستی زده

نه تو روستا بوده 

ولی دائم به گردگیری و جارو و ظرف شستن بود همیشه هم خونش برق میزد از تمیزی 

عیب شما اینه که فکر میکنی همیشه جوونی و انرژی داری 

😂😂😂ارتروز گردن چیه عزیزم موقع عمه شما احتمالا شهرستان بودن کارا زیاد بوده اینجوری شده .منم مادرشو ...

بعدم شما بچه نداری هر روز جارو میزنی بچه دار بشی دو دقه یبار باید جارو بزنی تا همیشه خونت تمیز باشه

نه بابا سنی نداره  نه لباس با دست شسته  نه جارو دستی زده نه تو روستا بوده  ولی دا ...

چی بگم من فامیلای شوهرم همشون همینجوری هستن و منم زیر نظر دارن 😂😂