2777
2789
عنوان

چرا مانتو دکمه دار پیدا نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط جلوباز میتونم بپوشم به خدا قبل اینکه مد شه هم با مانتوهام به خاطر دکمه شون مشکل داشتم😂 اصلا مانتو چیه😭

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

چرا من گرفتم چون خودمم گیرم رو این موضوع چند وقت پیش جنس سوییت گرفتم..خدارو شکر جیبم داشت چون تو اینم گیرم خخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اتفاقا منم داشتم به همین موضوع فکر می کردم...چیه آخه جلوباز باید فکر یه چیز دیگه برای زیرش باشیم که به رنگ مانتو بخوره..

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

من جلو باز گرفتم زیریشم یه زیر مانتویی بلند 😐 

بدون چادر خوبه حجابم داره ولی منکه چادریم اذیتم اگه بشه ببرم برام دکمه بزنه خیاط 

حیف چه مانتوها قشنگی دکمه ندارن ولی 😡

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
چرا من گرفتم چون خودمم گیرم رو این موضوع چند وقت پیش جنس سوییت گرفتم..خدارو شکر جیبم داشت چون تو این ...

من دکمه دار قشنگ پیدا کنم جیب نمیخوام 🤭

حالا مثلا چند جایی هم که دارن مال 20سال پیشه ته مغازه مونده😐

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
من جلو باز گرفتم زیریشم یه زیر مانتویی بلند 😐  بدون چادر خوبه حجابم داره ولی منکه چادریم اذیت ...

اره والا 

رنگاهاشون که خیلی شاد و قشنگن فقط حیف دکمه ندارن 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن