2777
2789
عنوان

دو ساله نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 78 پست
چکار کنم    چطوری    خیلی پرسیدم  کسی روش نمگه

عزیزم اول اینکه شیرش و کم کن یعنی غداش و زیاد کن...خوراکی های مختلف بده کم کم خودش هم شیر کمتر میخواد....بادچیزای دیکه سیرش کن..شبم دم خواب شیر پاستوریزه با عسل قاطی کن بده بخوره دیگه بیدار نمیشه.....پدیا شور هم خیلی خوب سیر میکنه میتوتی بخری بدی بخوره..۲۰ ماه کم کم باید از شیر بگیری..اصلا شیر شب دندوناش رو خراب میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم از شیر بگیرش دیگه کلااااا

من بچه اولمو ۲۵ ماه شیر دادم دوسال و یک ماه پدرم دراومددددد هرکاری هم میکردم شیر شبشو میخواست نمیشد قطع کنم واقعا بعضی بچه ها بدقلقن

الان دومی رو باردارم دیگه دوسال کامل شیر نمیدم بعد ۱۸ ماهگی میگیرم دکترها هم میگن مشکلی نیست

الکی خودتو اذیت نکن

عزیزم اول اینکه شیرش و کم کن یعنی غداش و زیاد کن...خوراکی های مختلف بده کم کم خودش هم شیر کمتر میخوا ...

خیلی بد خوابه   بخدا الانم دارم شیر  میدم     اصلا شیشه نمیگیره  پدیا شور چیه

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
خب گلم توک تواناییشو نداری چرا اوردی  اونم تک وتنها.واقعا سخته

این چه سوالیه آخه چرا آوردی یعنی چی مگه میشه آدم بدون بچه زندگی کنه

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

ببین عزیزم وقتی به بچه شب شیر ندی کم کم عادت می کنه بخوابه ،ولی قبل از خواب حتما با غذا سیرش کن .اگرم خیلی گرسنه هست توی خواب،اصلا شیر نده و با شیشه ،شیر پاستوریزه بهش بده.دیگه باید کلا از شیر بگیرید .از شب شروع کنید .به خودتون روحیه بدین که این چند ماه هم خیلی زود سپری میشه به سلامت.

چه دکتر نادونی بوده ها...دکتر بچه من میکفت یکسال و نیم کافی بیشترررر نده بزار غدا بخوره...من حتی شبا گریه میکرد برا شیر بکی دو شب اب ریختم تو شیشه شیر دادم خورد دیکه سراغ شیر نگرفت بابا دندوناشون میپوسههههه

ببین گلم از شیر بگیرش دیگه کلااااا من بچه اولمو ۲۵ ماه شیر دادم دوسال و یک ماه پدرم دراومددددد هرکا ...

بخدا دوتا دکتر بردم   گفت اگر از شیر بگیری مادر نیستی    حتی یکیشونم گفت  به درک که نخوابیدی    مادر شدی که نخوابی😭😭

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

من واسه اون بچه کوچیک که شیر میخوره نظری ندارم بگم فقط شنیدم میگن شیر زیاد تو شب باعث خرابی دندون ها میشه

ولی واسه اون یکی بچه بزرگت که 5 سالشه.... بنظرم ساعت خواب اونو عوض کن.. امتحان کن بخدا جواب میده. 

چند شب فقط 4 5 شب به زور نذار اون شبا زود بخوابه.... البته منظورم از زور خشونت نیستا....

کارتون بذار.... یا تا وقتی بیداری باهاش بازی کن و نقاشی بکش و خلاصه سرگرم نکن کاری کنه تا میتونه دیر بخوابه یا مثل ساعت خودت بخوابه... اینجوری روزم دیر بلند میشه.

کم کم ساعت خوابش باهات هماهنگ میشه.... بعد چند روز روال میشه.... وقتی تو روز مثلا تا 12 خوابه.... شبا نمیتونه زودتر از 2 3 بخوابه... 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده