2777
2789
عنوان

معلم پسرم دوازده صفحه مشق گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم معلمشه اخلاق و انسانیت نداره دروغگو هست بچه ها رو میزنه فحش میده تشویقشون نمیکنه اصلا خیلی بدا ...

چه معلم مزخرفی ...خدا به داد بچه هامون برسه ..‌‌.دست مدیر و معلما هم که تو  یه کاسه اس

معلما کم کاری میکنن ..اموزش بلد نیستن حیف پولا ک میدن ب اینا

البته نباید جمع بست،من خودم تا یادم میاد معلمام خودشونو میکشتن بچه ها چیز یاد بگیرن،یه معلم ریاضی داشتیم اینقدر بنده خدا حرص میخورد بچه ها همه درسشو یاد بگیرن که حد نداشت،معلم راهنمایی بود دغدغه داشت که پایه ی بچه ها ضعیف نشه،یه روز اینقدر حالش بد بود رنگش زرد زرد بود بازم اومده بود سر کلاس ،یه دستشو گرفته بود به تخته که تعادلشو حفظ کنه درسو توضیح میداد عقب نمونیم!وقتی بقیه کلا از معلما به خاطر کوتاهی یه عده بد میگن قیافه ی اون روز این معلمم میاد جلو چشمم،البته قبول دارم که یه عده کلا با رفتار و نا آگاهیشون شأن معلمو بردن زیر سوال،که البته فکر میکنم متاسفانه از این دست آدما تو همه ی مشاغل هست

مشکلم معلمشه اخلاق و انسانیت نداره دروغگو هست بچه ها رو میزنه فحش میده تشویقشون نمیکنه اصلا خیلی بدا ...

چرا نمیرید اموزش و پرورش شکایت کنید همه مادرا جمع شید باهم برید

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

وای چه ندیده هست گردو حالا هیچی بچه ها شیرینی میبینن دلشون میخواد

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
چه معلم مزخرفی ...خدا به داد بچه هامون برسه ..‌‌.دست مدیر و معلما هم که تو  یه کاسه اس

انقد اخلاقای مزخرفی داشتن عقده ایا

یبار مارو بردن بدون تمرین مسابقه ورزش 

ما باختیم ..منم ناراحت شدم خب ابرومون رفت کلی گل خوردیم..ب دبیر ورزشمون گفتم خب اینا تمرین کردن 

رفته بود پیش مدیر انققد بدگویی کرده بود از من مدیره منو کشوند دفتر گف چی گفتی بش

واقعا مزخرفترین دبیری بود ک من دیدم ب عمرم..بی ظرفیت 

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
چه معلم مزخرفی ...خدا به داد بچه هامون برسه ..‌‌.دست مدیر و معلما هم که تو  یه کاسه اس

اره بخدا امسال روانی شدم رفت مثلا اوایل میگفت بچه ها نرید بوفه پولتونو بدین من براتون کلوچه بیارم کلوچه ۱۰۰۰ تومنی رو میداد بچه های ما ۳۰۰۰ تومن من اوایل فکر میکردم شاید یه چیز عادیه بعد که شناختمش دیگه به پسرم گفتم برو بوفه انقدرم بی سواده که خدا میدونه اصلا موندم تو کار این آدم تازه ادعای دین و مسلمونیشم میشه من که واگذارش کردم به خدا

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
البته نباید جمع بست،من خودم تا یادم میاد معلمام خودشونو میکشتن بچه ها چیز یاد بگیرن،یه معلم ریاضی دا ...

اره معلم خوبم داشتیم..یکیشونو همیشه یاد میکنم و دعا میکنم هر چی از این درس بلدم بخاطر اونه ..

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

متاسفانه اینجور افراد تو همه ی مشاغل هستن و شأن اون رشته و شغلو میارن پایین،و البته برای شغلی مثل معلمی که خیلی حساسه و با تربیت نیروی انسانی برای جامعه ارتباط داره قبح قضیه خیلی بیشتره و بیشتر باید رعایت بشه

معلم کلاس سوم من گفته بود که از یک ملیون تا دو ملیون، به عدد و حروف بنویسین. در یک شب!

من یک صفحه نوشتم و بقیشو دادم مامانم نوشت تا صبح داشت می نوشت چون دستش تند بود. 

فردا صبح هم رفت اداره از دست معلم شکایت کرد. اداره هم زنگ زد مدرسه و به مدیر توپید. سال بعد هم معلم رو برداشتن. 

مامان خودم معلم بود.