2777
2789
عنوان

معلم پسرم دوازده صفحه مشق گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 144 پست
دقیقا هی خواهر دلم خونه

ما میشستیم تو کلاس معلمه داستان تعریف میکرد برامون

گاهیم بینش ی درسی میداد 

وای ادبیات..خودشم بلد نبود

بخدا قسم میخورم نصف اسامی رو اشتباهی بهمون گف ما سالای بعد ابرومون رفت 

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
اره بهش تلقین کن تو خواب پاشده نوشته🤣😂😂😂

تو خیلی زبلی بهت افتخار میکنم😍😂😂😂

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه حاضر نیست یه کلمه هم بنویسه بچم ولو شد رو فرش

بمیرم شیر گرم کن بده بخوره بخوابه دستاشو ماساژ بده خخخخ بچه من دو سالشه بخوا‌د بره مدرسه چه ماجراهایی باهاش داشته باشم😅😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اره دیگه حاضر نیست یه کلمه هم بنویسه بچم ولو شد رو فرش

بیداره هنوز 😲😲😲😲دخترم کلاس اولی ۸ونیم شب میخابید

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
تو خیلی زبلی بهت افتخار میکنم😍😂😂😂

فداتبشم من متعلق به همتونم😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
خیلی زیاده حتما باهاش حرف بزنید چخبره

اولین باره این کارو کرده فکر میکنم جریمشون کرده 

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
نه اتفاقا تا اخر دبیرستان شاگرد اول بودم همیشه معدلمم بالای ۱۹/۵ ولی دور‌زدنو بلدم همیشه😂😂😂الان ت ...

😂😂

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

این زنیکه احمق بچه های کلاس اولی رو میزنه و فحششون میده افتضاحه بخدا حیف هزارتومن که بدن به این  ...

در اینده بدتر خواهد شد همچین دانشگاهارو الان پر کردن از دانشجوی تربیت معلم.. انقدراحت قبول شدن حتی با رتبه هفت هزار من شنیدم قبول شدن

وای ب حال بچه های اینده ک معلماشون اینا میخان بشن

واااای همه اینارو ول کن معلم زبانامون 😂😂😂😂😂😂

چه ژشتیم میگرفتن این معلمای زبان انگار مدیر کالجن بخدا

چرا؟ البته کلاس اول سختتر از پایه های دیگه ست هم برای دانش اموز هم خانواده‌. از سال بعد راحت میشی

مشکلم معلمشه اخلاق و انسانیت نداره دروغگو هست بچه ها رو میزنه فحش میده تشویقشون نمیکنه اصلا خیلی بداخلاقه 

مثلا گفته هر کی اسمشو یاد گرفت شیرینی بیاره برای کل کلاس بعد شیرینی رو یه در میون نمیده بچه ها میزنه به جییب 

گفت گردو بیارید نفری چند تا تا آزمایش انجام بدیم نزدیک یه نایلون گردو جمع شد برد خونش یا نمیدونم چی کلا گردوها فراموش شدن و خیلی کارای زشت و دروغ دیگه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
واااای همه اینارو ول کن معلم زبانامون 😂😂😂😂😂😂

اره زبااان😂 زبان دبیرستانمون ک ریلکسسس 

میومد میگف اسم پیشنهاد بدین واس بچم

شاید جریمه شده 🤣🤣

واسه همشون گفته.تو کانال کلاس هم نوشته