2777
2789
عنوان

معلم پسرم دوازده صفحه مشق گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 144 پست
شاید بچه ها شیطونی کردند این جریمه بوده  راستی ده صفحه مثلا جمله حکیمانه یا تربیتی هست؟

مثل همیشه جملات کتاب با کمی تغییر

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
نمیدونم والا بنظرم نباید میزاشتم بیشتر از دو صفحه بنویسه بعدشم میرفتم مدرسه میگفتم بیشتر نمیتونه بهش ...

شیفت صبحه؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسی استارتر عزیزم ،پسر من هر روز سه صفحه تمرین ریاضی مینویسه و مشق و املا ک گاهی ۶صفحه هم میشه در کل روزی ده صفحه میشع،ینی براش عادیه تمرین و مشق

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
شیفت صبحه؟؟؟

نه بعد از ظهره ولی تا الان داشت مینوشت دیگه صبح تا ده خوابه میمونه دو ساعت که اونم باید قران و بخوانیم تمرین کنه وقت نوشتن نداره

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
راسی استارتر عزیزم ،پسر من هر روز سه صفحه تمرین ریاضی مینویسه و مشق و املا ک گاهی ۶صفحه هم میشه در ک ...

ریاضی براش اسونه هرچقدر باشه مینویسه

اخه معلم اینها علاوه بر تمرین ریاضی وشعر دوازده صفحه مشق داده

دیگ خیلی بی رحمه😢😢😢،سعی کنید باهاش دوستانه صحبت کنید ک با بچه ها لج نکنه،گناه دارن طفلکا،معلم کلاس اول تا همیشه تو ذهن میمونه رفتارش

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
نه بعد از ظهره ولی تا الان داشت مینوشت دیگه صبح تا ده خوابه میمونه دو ساعت که اونم باید قران و بخوان ...

ولش کن دیگه الانم خستس کارایی نداره اون مشقه فردا هم برو پیش معلم و اعتراض کن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مربا رشتت چیه؟چن سالت بود ازدواج کردی؟

نرم افزار عزیزم ۱۶ سال

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....