2777
2789
خیلی هم نیست دمتون گرم چه توقعاتتون بالاست ماهی 8میلیون کمه؟

شما درست بخون من چی نوشتم ، نوشتم حقوق شوهرم کمه اگه اضافه کار نمونه، ولی با اضافه.کاری که تمام ماه سرکار می مونه میشه هشت تومن که خوبه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درست بخون من چی نوشتم ، نوشتم حقوق شوهرم کمه اگه اضافه کار نمونه، ولی با اضافه.کاری که تمام ماه ...

خوب منم همین میگم اتفاقا درست خوندم 

نهایت اگه اضافه کار هم نمونه شوهرتون خیلی بخوایم دست مایین هم بگیریم بدون اصافه کاری مثلا میشه 4میلیون که تازه بازم خوبه کم نیست هنوزم میگم توقعتون بالاست من شوهرم ماهی یک و نیم میگیره

خوب منم همین میگم اتفاقا درست خوندم  نهایت اگه اضافه کار هم نمونه شوهرتون خیلی بخوایم دست مایی ...

اره واقعا . من اگه شوهرم ماهی 3 تومن میگرفت پرواز میکردم . الان با قسط و خرج دانشگاه من سر ماه به زور 200 تومن برامون میمونه . واقعا بعضیا چقدر ناشکرن .

آرزو به دلم مونده برای مامانم یه کادو بخرم . واقعا برام شده یه آرزو

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خوب منم همین میگم اتفاقا درست خوندم  نهایت اگه اضافه کار هم نمونه شوهرتون خیلی بخوایم دست مایی ...

انشالله خدا به رزق شما برکت بده و به مالتون فراوانی، از این حقوق وقتی هشت تومنش بره برا قسط و دو تومنش بره برا بدهی چیزی عملا نمی مونه

اره واقعا . من اگه شوهرم ماهی 3 تومن میگرفت پرواز میکردم . الان با قسط و خرج دانشگاه من سر ماه به زو ...

من ناشکر نیستم، اتفاقا همیشه خداروشکر می کنم، ما هم برا به دست آوردن این حقوق زیاد راحت نیستیم، هفت ساله ازدواج کردیم به خاطر قسطایی که همیشه داشتیم هفت تا  ناهار باهم نخوردیم، تمام تعطیلات و.پنج شنبه جمعه ها همش سرکاره، روزهای عادی هم از هفت و نیم تا هشت و نیم شب، کلا نیستش

من ناشکر نیستم، اتفاقا همیشه خداروشکر می کنم، ما هم برا به دست آوردن این حقوق زیاد راحت نیستیم، هفت ...

من حاضر بودم همچین سختی بکشم ولی شوهرم غصه نخوره . بتونم برای مامانم هر چی دلم خواست بخرم . 

بخاطر همین بی پولی رفتم دانشگاه که تا وقتی که نفس میکشم درس بخونم . تا اینقدر پول در بیارم که دیگه حسرت هیچی رو تو زندگیم نخورم .چن وقت دیگه روز مادره . منم 6 ساله عروسی کردم ولی هیچ سالی نتونستم بر ای مامانم حتی یه روسری بخرم . از بی پولی متنفرم  . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
من حاضر بودم همچین سختی بکشم ولی شوهرم غصه نخوره . بتونم برای مامانم هر چی دلم خواست بخرم .  ب ...

انشالله بتونی یه کار خوب.و.پردرآمد پیدا کنی عزیزم، و شوهرتون هم پیشرفت کنه از نظر مالی، حسرت هیچی رو دلت نمونه

انشالله بتونی یه کار خوب.و.پردرآمد پیدا کنی عزیزم، و شوهرتون هم پیشرفت کنه از نظر مالی، حسرت هیچی رو ...

ممنون عزیزم 😙