2777
2789
عنوان

چه پیشنهاد ورزشی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 34 پست

بنده برنامه ورزشیم تو تاپیکام هست....

تو تاپیکی که کاربر دایان رو صدا کردم.....

من تو خونه ورزش میکنم ....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا یک ساعت سه تایی برین پیاده روی. بچه هم تو کالسکه هست و روش پتو بندازین سرما نخوره.  این برن ...

یک بار تست کردم

بچه دو سالشه بند نمی شه توی کالسکه یا دوچرخه 

برای اینکه سرما نخوره بیخیال این ایده شدم

باید خودش بخواد من کلا پیاده میرم سر کار و برمیگردم با اینکه خیلی خستم ولی تا خودت نخوای کسی نمیتونه مجبورت کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چه وسایلی نیازه؟ مکانش چند متر باید باشه؟

تو خونه 

اضلا وسیله نیاز نیست....

رو اپن یا میز شنا سوعدی میرم....

واسه دراز نشست هم با استفاده از شوفاژ یا مبل.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
ببین اگه علاقه ایی نداره فقط باید حساسش کنی دوبار از اندام یه بازیگر تعریف کنی مربی گریشم میگیره 😂

توی این مورد میگه عمل جراحی راحت تره و ...

هر چی من میگم ورزش اون میگه دکتر