درسته من سنم خیلی کمه..ولی با این حال با یکی آشنا شدم که خانواده هامون هم با هم در جریان هستن و خیلی جدی شده رابطه مون و همه میدونن.هرچند خیلی دوریم از هم.من خیلی دوسش داشتم ولی اون با من بد میکنه.میخواد بگه من غرور دارم ولی غرور بهانه ست..بچه ها بخدا داغون شدم دیگه..هر بار که بلاکش میکنم چون با مامانم در ارتباطه و شماره م رو داره و فلان یه جوری منو با حرفاش میچزونه...میگه دوست دارم ولی میدونم دروغه چون آدمی که عاشق باشه اینجوری نمیکنه..پیام میده داریم با هم حرف میزنیم یهو میره بعد میاد میگه نتم قطع شد با این که میدونم رفته تلگرام...میگم بهش میگه با دوستام جزوه رد و بدل کردیم..داریم حرف میزنیم یهو میره میگه خوابم برد در صورتی که آخرین بازدیدش یه چیز دیگه رو نشون میده...منم هر بار هی بلاک میکنم یا قهر میکنم میگم میخوام برم هی چرت و پرت میگه که دوست دارم و فلان و شکست عشقی و از اینجور چیزا..تازه این یکی از مشکلاتمون بود...نمیدونم چیکار کنم خسته شدم...تازه همین دیشب داشتیم حرف میزدیم یهو رفت و اومد گفت نتم قطع شد البته راست میگفت ولی بعدش با این که پیاممو دریافت کرد سین نکرد و این داغونم میکنه..تازه پروفایل هم عوض میکنه برا من ک ینی آنلاینم..دارم دق میکنم دیگه نمیتونم..میشه کمکم کنین؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
بیخیال هنوز 14 سالته میدونم شاید سخت باشه ولی بهش توجه نکن درستو بخون بعد که هدفت مشخص شد تا دلت بخواد وقت برای این چیزا هست علاوه بر اون بزرگتر شدی دغدغه هات بزرگتر میشن هیشکیییی تو این دنیا ارزش نداره الان وقتتو هدر بدی خدا یکبار به آدم چهارده پونزده سالگی رو میده درس بخون هدف بساز برا خودت برا رسیدن بهش تلاش کن با دوستات برو بیرون برو گردش و سینما...از حالا خودت درگیر یه خوددرگیر ذهنی نکن...دنیا ایقد چیزای زیباتر و مهمتری داره که اینا اصلا مهم نیست خودتو درگیر نکن تا به موفقیت برسی الان وقت درس خوندنته
ای نی نی سایت چه هستی تو که بعد از چند وقت ترک بازم برگشتم یک عدد معتاد با چندماه سابقه شیطونه گولم زد گفتم نی نی یار بترکونه ولی پشیونم میشه برای حاجتام یه صلوات بفرستین خیلییی محتاج دعای خیرتونم؛ ممنون خدا خیرتون بده❤
از الان خودتو درگیر این چیزای پیش پا افتاده نکن! به درک که جواب نداد! توالان باید به درست فکر کنی نه زمان انلاین بودن یه پسر
تعجب میکنم از مادر شما که به جای راهنمایی داره دل به دل دوتا بچه میده
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
از الان خودتو درگیر این چیزای پیش پا افتاده نکن! به درک که جواب نداد! توالان باید به درست فکر کنی نه ...
ممنونم...من همیشه توی درسام موفق هستم و مشکل درسی ندارم...مادر من هم از روشنفکریش بود که به روم نیاورد..سریع تا رفتارم مشکوک شد رفت شماره ی اون پسر رو گیر آورد و همه چیز رو فهمید...ولی هیچی بهم نگفت..
14 لطفا دعوام نکنین چون میتونستم به دروغ سنم رو بالا ببرم..فقط ازتون کمک خواستم...
ببین عزیزم من خودم موافق با دوستی با جنس مخالف هستم اما به وقتش ۱۴ سال اصلا سنش نیست هر دوتاتون بچه هستین و الان فقط باید بچگی کنید درس بخونید و پیشرفت کنید
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿