2777
2789
عنوان

آره من یه بچه م ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 82 پست
به نظر خودش من فکر میکنم که هر لحظه باید بهم پیام بده...فکر میکنه که همه چیز تقصیر منه...فکر میکنه م ...

عزیزم مساله همینه این عشق نیست ... 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مواظب خودت باش دختر.اینو بدون که انقدر که یه دختر درگیر رابطه میشه وضربه میخوره پسرحتی یه درصد ...

دقیقا مشکل من هم همینه...من دارم ذره ذره آب میشم بخاطر بیخیالیه اون...چیکار کنم که دیگه نباشه فقط همین...چیکار کنم...

خودت میگی درست خوبه حیف نکرد سر یه آدم تو 14 سالگی از هدفات دور بشی تهش این آدم نشد یکی دیگه چون عمر ...

شما درست میگین...من فقط میخوام راهکار بدین که چجوره راحت بشم..چجوری دیگه مهم نباشه...

دقیقا مشکل من هم همینه...من دارم ذره ذره آب میشم بخاطر بیخیالیه اون...چیکار کنم که دیگه نباشه فقط هم ...

خودتو سرگرم کن

مثلا هروقت حس کردی تو فکر اونی برو توجمع بامامانت حرف بزن یابه دوستات زنگ بزن غیبت کنید بخندید😁یا به ددستات بگو بیان خونتون خلاصه یه کاری کن از فکرش بیای بیرون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عشق نیست ولی من رو به زور پیش خودش نگه میداره...

عزیز دلم تو استحقاق بهترین ها رو داری 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
تگاه کن من روانشناسم.این اولکارنیست و هنوز کیس های زیادی در اینده وجود داره.رابطه ات در چه حد بود با ...

ما خیلی از هم دوریم..همه ی رابطه ها مجازی بودن اما خانواده ها خبر دارن...اینم بگم تا جایی که میدونم هر دومون اولین باره که اینقدر با یه نفر جدی رابطه داریم...اما اگه حرف از عشق باشه...خب اسمش تمام ۲۴ ساعت تو سرم میچرخه صورتش مدام جلوی چشممه صداش تو گوشمه به همه چیزش فکر میکنم و کل روز  منتظرشم که بیاد ولی وقتی میاد....

سه بار حرفاتونو خوندم...کاش من هم اراده ی شما رو داشتم...شما درست میگین..به نظرتون چیکار کنم که کلا ...

عزیزم .یه تفریح واسه خودت پیدا کن. .اگه میتونی و به درسات لطمه نمی نه در کنارش یه کلاس بود .هرچی که علاقه داری .استعداد ها تو کشف کن .از نظر من کتاب بهترین سرگرمیه دنیاست .شروع کن کتاب خوندن.180درجه دیدن نسبت به زندگی عوض میشه .کتابهای خوب نه اینترنتی  .من از شعار دادن و نصیحت اصلا خوشم نمیاد ولی باور کن الان به توهمات و آرزوهای دوره نوجوانیم فکر میکنم .خندم میگیره .که چقدر سطحی نگر بودم .مطمئن باش دنیا به تو  و استعدادهات نیاز داره .موفق باشی💜💜

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
عزیزم .یه تفریح واسه خودت پیدا کن. .اگه میتونی و به درسات لطمه نمی نه در کنارش یه کلاس بود .هرچی که ...

آره من خودم خیلی سرم شلوغه...هفتگی خیلی رمان میخونم اونم رمان نوجوان...تازه نویسندگی هم میکنم...ولی خب چه کنم که...

آره من خودم خیلی سرم شلوغه...هفتگی خیلی رمان میخونم اونم رمان نوجوان...تازه نویسندگی هم میکنم...ولی ...

منم مینویسم 

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》