2777
2789

مامانم میگه زندگی کن

میگه من پولم میرسه x واسه چوب هزینه کنم توهم بزار روش ی چیز برند بگیر ک دوس داشته باشی

یا برای خودت خرج کن

نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب درست میگه.از زندگیت لذت ببر.ادم از فردای خودش خبر نداره.تو زمان جال زندگی کن.ی مقدار پس انداز کن ی مقدار هم هر ماه بزار برا خودت هزینه کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
قرار نیست که از کل هزینه هام نیاز هام بزنم کلا بدم طلا وا🙄

نیازات چیه؟

ببین من از وقتی که عقد کردم وسواس گرفتم دوس دارم کلی سرمایه پشتم باشه همش میترسم برم تو زندگی بهم نگه برو بیرون پول نداشته باشم

شوهرم اصلا اینجوری نیستا

اگه تیپ و وسایلات مال صد سال پیشه ب روز نیستی اول اونا بعد کروال شدی پس انداز کن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نیازات چیه؟ببین من از وقتی که عقد کردم وسواس گرفتم دوس دارم کلی سرمایه پشتم باشه همش میترسم برم تو ز ...

آفرین من اگه اینکارو میکردم مجبور نبودم بعدازفهمیدن خیانته شوهرم همچنان دو سال زجر بکشم و تحملش کنم تا پول جمع کنم برم اینهمه عذاب نمیکشیدم بهترین کارو میکنی به تومیگن دخترعاقل و دوراندیش

تازه عقد کردم

خب خرجی لباس و اینا باهمسرت برو بخر بگو میخوام ب سلیقه تو باشه بقیه پول خودت بده طلا زاستش. زشته این دور مرتب و شیک نباشی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌