2777
2789
عنوان

آره من یه بچه م ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 82 پست
ببین عزیزم من خودم موافق با دوستی با جنس مخالف هستم اما به وقتش ۱۴ سال اصلا سنش نیست هر دوتاتون بچه ...

بله شما درست میگین..ولی ما هیچکدوممون معدلمون پایین ۱۹/۷۰ نمیاد...رابطه ی ما از این رابطه های آبکی و رل و اینا نیست...ما انگار همو دوست داشتیم...واقعا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیتونم چطور قانعت کنم .منم یه روزی تو این سن بودم .الان فکر میکنی عاشق شی .شاهزاده سوار بر اسبه .چند سال دیگه به این روز ات میخندی .مطمئنم .چند سال بعد میفهمم خیلی چیزای بهتر و موفقیت های دیگه تو دنیا هست که منتظر تن .اگه قصدت ازدواجه زیر بیست ازدواج کاملا غلطه .تو الان  تو این سن توانایی این رو نداری واسه یک عمر شریک زندگی تو پیدا کنی اگر هم برای تفریحا ولی تفریح خوب هست .یه روزی به این حرفم می‌رسی هیچ مردی هیچچچچچچ مردی ارزش یه لحظه ناراحتیتو نداره .باور کن اون تورو نمیخواد .فقط واسه سرگرمی .مطمئنم ارزشت خیلی بیشتره واسه اینکه مایه تفریح یه پسر باشی💜

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
بله شما درست میگین..ولی ما هیچکدوممون معدلمون پایین ۱۹/۷۰ نمیاد...رابطه ی ما از این رابطه های آبکی و ...

عزیز دلم ببین اگر دوست داره پس چرا داره اذیتت میکنه ؟ 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ممنونم...من همیشه توی درسام موفق هستم و مشکل درسی ندارم...مادر من هم از روشنفکریش بود که به روم نیاو ...

روشنفکری فرق میکنه با این موضوع! شما الان ذهنتو درگیر کردی به جای شاد بودن تواین سن داری غصه میخوری که چرا پسره سین نکرد! 

شاید الان درسهات خوب باشه ولی شک ندارم در اینده تاثیرگذاره مگه میشه یکی ذهنش درگیر باشه ولی بتونه راحت درس بخونه؟

من نمیگم باید مادرت دعوات کنه اما باید عواقب این دوستی که نتیجه ای نداره رو برات توضیح بده الان واقعا برات زوده این چیزا

اینو هم بدون اگر طرفت دانشجوعه فقط برای سرگرمی باهات دوسته کلی هم دوست دختر توهمون دانشگاه داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
روشنفکری فرق میکنه با این موضوع! شما الان ذهنتو درگیر کردی به جای شاد بودن تواین سن داری غصه میخوری ...

درسته..ولی اون هم همسن خودمه فقط یکسال بزرگتره...مادر اون هم میدونه..نمیدونم چی بگم...

درسته..ولی اون هم همسن خودمه فقط یکسال بزرگتره...مادر اون هم میدونه..نمیدونم چی بگم...

خیلی مواظب خودت باش دختر.اینو بدون که انقدر که یه دختر درگیر رابطه میشه وضربه میخوره پسرحتی یه درصد هم ضربه نمیخوره مثلا اگر تو الان داری غصه میخوری که چرا جوابتو نداده اون عین خیالشم نیست پس اگرمیخوای باهاش دوست بمونی بمون ولی فکرتو درگیرش نکن فقط درحد سرگرمی برات باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ممنونم...من همیشه توی درسام موفق هستم و مشکل درسی ندارم...مادر من هم از روشنفکریش بود که به روم نیاو ...

ببین این روشن فکری نیست

خونواده من با دوستی باجنس مخالف ،مخالف نیستند خب ؟

اما زیر سن ۱۸سالگی ب شدت با همچین چیزی مقابله میکنن،چ دختر چ پسر

سنت اصلا مناسب نیست

الان بابام میدونه دوس پسر دارم

ولی اگع زیر۱۸بودم اصلا نمیذاشت

هرچیزی ی سنی داره

واقعا نمیتونم چطور قانعت کنم .منم یه روزی تو این سن بودم .الان فکر میکنی عاشق شی .شاهزاده سوار بر اس ...

سه بار حرفاتونو خوندم...کاش من هم اراده ی شما رو داشتم...شما درست میگین..به نظرتون چیکار کنم که کلا از زندگیم حذف بشه...دیگه نمیخوام این اشتباه بزرگ رو کش بدم..

خودت میگی درست خوبه حیف نکرد سر یه آدم تو 14 سالگی از هدفات دور بشی تهش این آدم نشد یکی دیگه چون عمرت میره هدفت ازت دور میشه ولی آدما میرن و میان منهای اینکه الان اوج بلوغته و هورمونا گاهی بهم میریزه 

ای نی نی سایت چه هستی تو که بعد از چند وقت ترک بازم برگشتم یک عدد معتاد با چندماه سابقه شیطونه گولم زد گفتم نی نی یار بترکونه ولی پشیونم  میشه برای حاجتام یه صلوات بفرستین خیلییی محتاج دعای خیرتونم؛ ممنون خدا خیرتون بده❤
عزیز دلم ببین اگر دوست داره پس چرا داره اذیتت میکنه ؟ 

به نظر خودش من فکر میکنم که هر لحظه باید بهم پیام بده...فکر میکنه که همه چیز تقصیر منه...فکر میکنه محدودش کردم درصورتی که من هیچی نمیگم..همه ی ناراحتیامو تو خودم میریزم..شما خودت خوشت میاد کسی که به عنوان عشقت داره باهات حرف میزنه اینجوری کنه؟....