2777
2789

خانومامن ازوقتی نامزدشدم وعروسی کردم اصلاصورتموبندنمینداختم فقط پودرموبرمیزدم چون دوستم آرایشگربودواصلابندنمینداخت میگفت چروک میکنه تقریبا۶سال ازموبراستفاده میکردم ماهی یه بارچون بشدت موهام نازک میشدودیردرمیومد.پوستم شفاف ونرم ودریغ ازیه جوش بود.بعدباخودم فکرکردم ممکنه تودرازمدت پوستموخراب کنه چون شیمیایی هست تااینکه رفتم دستگاه بنداندازخریدم(ارایشگاه نمیرم پوستم نازکه هرباربعداصلاح انگاری صورتم چاقوخورده همش خط خطی میشه)حالاازوقتی بندمیندازم یه جای سالم نیست روی صورتم ک هیچ دوسه روزبعدموهام درمیاد.الکل یالوسیون هم میزنم ولی هیچی.ماسک یاکرمی هست که بزنم جای جوشابره؟واینکه همون مثل قبل ازپودرموبراستفاده کنم ممکنه به مرورپوستم خراب شه؟هرچندفک نمیکنم ازاین خرابتربشه😔🤦‍♀️

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

ماست سرد بزن صورتت بمونه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بلافاصله یخ میزارم به همه جای صورتم دمای صورتو باید بیاری پایین

بایخ ماساژمیدی؟چه جالب نمیدونستم امتحان میکنم

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
بایخ ماساژمیدی؟چه جالب نمیدونستم امتحان میکنم

یخ برای چروک هم عالیه ، ضد پیریه ، میتونی اب خیار رو تو قتلب بریزی بعد از اون استفاده کنی

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
چقدربمونه؟

یه نیم ساعت

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بند صورت مزخرف ترین اختراع بشره 

دو ساعت میکوبه تو صورتت اخرشم یه عالمه موی کرکی و یه عالمه جوش و بدبختی داره

پودر موبر کلا دو دقیقه هم وقت نمیگیره پوست هم شفاف و صاف میشه

اگه طبع بدنت گرمه خیار و گلاب بزن یکم بهتر میشه 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم