آیسان_aysan مدیر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 364 عنوان جوش زدن صورت بعداصلاح کردن چیکارکنم؟😔 | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست خانومامن ازوقتی نامزدشدم وعروسی کردم اصلاصورتموبندنمینداختم فقط پودرموبرمیزدم چون دوستم آرایشگربودواصلابندنمینداخت میگفت چروک میکنه تقریبا۶سال ازموبراستفاده میکردم ماهی یه بارچون بشدت موهام نازک میشدودیردرمیومد.پوستم شفاف ونرم ودریغ ازیه جوش بود.بعدباخودم فکرکردم ممکنه تودرازمدت پوستموخراب کنه چون شیمیایی هست تااینکه رفتم دستگاه بنداندازخریدم(ارایشگاه نمیرم پوستم نازکه هرباربعداصلاح انگاری صورتم چاقوخورده همش خط خطی میشه)حالاازوقتی بندمیندازم یه جای سالم نیست روی صورتم ک هیچ دوسه روزبعدموهام درمیاد.الکل یالوسیون هم میزنم ولی هیچی.ماسک یاکرمی هست که بزنم جای جوشابره؟واینکه همون مثل قبل ازپودرموبراستفاده کنم ممکنه به مرورپوستم خراب شه؟هرچندفک نمیکنم ازاین خرابتربشه😔🤦♀️ کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹 1398/11/14 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loverrr عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 3547 خوبه تو بعد اصلاح لااقل جوش میزنی خب اصلاح نکن منک همینجور میزنه اصلاحم الان دوماه نکردم میترسم بدتر از اینی ک هس بشه😭
آیسان_aysan مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 364 بلافاصله بعدش باید افتر شیو بزنی تا جوش در نیاد.تا هشت ساعت هر دو ساعت بزن واسه جای جوشات هم ضد لک ... قیمت افترشیو وضدلک هارومیگی گلم؟ کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
1368serendipity عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 823 بایخ ماساژمیدی؟چه جالب نمیدونستم امتحان میکنم من خیار و عسل و ماست و سیب زمینی زو امتحان کردمیخ از همه بهتره فقط باید تحمل کنی تا وقتی پوستت داره از سرما میسوزه ماساژ بدیجاهای چرب نگه دار مثل دور بینی و وو خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙
آیسان_aysan مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 364 خوبه تو بعد اصلاح لااقل جوش میزنی خب اصلاح نکن منک همینجور میزنه اصلاحم الان دوماه نکردم میتر ... اصلا نکنم موتموم صورتمومیگیره ارایش نمیشینه شبیه شوهرم میشم🤦♀️😂 کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
آیسان_aysan مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 364 من خیار و عسل و ماست و سیب زمینی زو امتحان کردم یخ از همه بهتره فقط باید تحمل کنی تا وقتی پوستت د ... یه باربزنم کافیه؟ کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
loverrr عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 3547 اصلا نکنم موتموم صورتمومیگیره ارایش نمیشینه شبیه شوهرم میشم🤦♀️😂 منم پرمو شده صورتم ولی خب مو قابل تحملتر از جوش و لکه
1368serendipity عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 823 یه باربزنم کافیه؟ من بعد هر بار که اپیلیدی میکنم یخ میزارم یک بار کمه به نظرم خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙
آیسان_aysan مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 364 من بعد هر بار که اپیلیدی میکنم یخ میزارم یک بار کمه به نظرم چندباربعداصلاح یخ بزارم؟ کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹