2777
2789

امروز طبق معمول اولین روز پریودم بود 

دوستان یه دردی کشیدم که وقتی بهش فکر میکنم قلبم کامل می‌شکنه💔💔

تا دو ساعت همینجوری بودم یک نفس با صدای بلند میگفتم یاخدا میگفتم وای 

همیشه اولش تا یک ساعت اینجوری ام که دست و پا میزنم اما این دفعه کار از دست و پا گذشته بود😭😭😭😭

شبیه جون گرفتن عزرائیل بود💔

مامانم و نامزدم رفتن داروخونه یک سری دارو و شیاف گرفتن و اومدن 

خیلی خوب مهار کردم و سعی کردم داد نزنم اما آخر سر از درد زیادی بالا آوردم😭

پریودم منظم و هفت روزه هست خون هم میاد خداروشکر 

بنظرتون مشکلی هست که اینجوری درد میکشم ؟؟؟😭😭

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭منم دارم میمرم از درد

عزیزم شیاف دیکلوفناک بزار فوری خوب میشی یا قرص هیوسین

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

برو دکتر بهت دارویی بده تا قاعدگی دردناک نداشته باشی ولی قدرتت کجا بود نفهمیدم

قدرت زن بودن 

یه مرد می‌تونه درد پریودی تحمل کنه اونم با این شدت؟؟؟ 

زن بودن خودش قدرته اولادوما درد پریودی یچی مثل درد زایمانه .کسی که بتونه این همه دردو دو سه روز تحمل ...

فداتشم همه ما این دردو تحمل میکنیم دیگه ... چی بگم والا حوصله بحث ندارم درست میگین

زن بودن خودش قدرته اولادوما درد پریودی یچی مثل درد زایمانه .کسی که بتونه این همه دردو دو سه روز تحمل ...

خواهر ندیدی که زجری کشیدم😭😭😭نامزدم اومد دید با موهای ژولیده و صورت بهم ریخته نشستم و بدنم تکون میکنم 😭

کلی دارو خوردم تاثیر نداره دارم میمیرم از درد خیلی داغونم

درست میکنم انشالله خوب بشی نفس عمیق خیلی کمک می‌کنه 

خوبه میتونی بیای نی نی سایت موقع درد من موقع درد اسم خودمم یادم میره

هیوسین بخور بعدزایمان طبیعی خوب میشی

مامانم رفت خرید اما اون موقع که خرید خوب شدم 

کلا دردام با هر شدتی باشه بیشتر از دو ساعت طول نمیکشه اما شیاف رو استفاده کردم