2777
2789
عنوان

فشار مالی تو دوران عقد

93 بازدید | 10 پست

همیشه قراره انقد سخت باشه؟ 

فقط استرس هزینه ها رو داریم خیلی دلم میگیره 🤦🏻‍♀️

دلم میخواد خودمم برم سرکار اما نمیزاره خودش دنبال شغل دوم میگرده 

همه میگن اولشه به روال میفتین راست میگن؟ 

بستگی به میزان درآمد همسرت داره اگر کارمنده ده سال اولش باید از خیلی چیزا بزنید و بهت توصیه میکنم اگر خونه ندارین تا خونه نخریدین بچه نیار حتی شده ده سال  اما چکاپ برید هر دوتون مطمئن بشید سلامتید برای فرزنداوری 

بزار یکم پول جمع کنید تا از استرس در بیای بچه که بزرگتر بشه هزینه هاش بیشتر میشه 

زندگی‌ها الان برای همه سخت‌تر شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش بارداری اصلا دوران سختی نیست اتفاقا خیلی خوب و لذت بخشه...

راستش واس شما خوب بوده برای من و خیلی ها عذاب آور ترین دوران. و بعدش از اینهمه استرس و زجر فهمیدم ام اس گرفتم

راستش واس شما خوب بوده برای من و خیلی ها عذاب آور ترین دوران. و بعدش از اینهمه استرس و زجر فهمیدم ام ...

چون من بعد 7 سال که به شرایط نرمال رسیدم بچه دار شدم اول کار و عجله ای تو قسط قرض و اینا نبودم 

واقعا بچه دار شدن تو شرایط بی پولی اشتباهه

چون من بعد 7 سال که به شرایط نرمال رسیدم بچه دار شدم اول کار و عجله ای تو قسط قرض و اینا نبودم واقعا ...

ربطی به حرف من نداشت. هماتوم بارداری. ریسک سندروم داون. قند بارداری فشار بارداری افسردگی بارداری و... تازه خیلی ها سرکلاژ و.... هزار بدبختی دیگه

ربطی به حرف من نداشت. هماتوم بارداری. ریسک سندروم داون. قند بارداری فشار بارداری افسردگی بارداری و.. ...

ایشون حرفشون سختی بارداری نبود مشکلات مالی بود پس حرف شما کاملا بی ربط بود به موضوع تاپیک استارتر