2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که برمیداری همون موقع بزار سرجاش...چند روزی یه بارم همه جا رو تمیز کن مثلا برنامه ریزی کن شبا ظرفاتو بشور آشپزخونه رو مرتب کن صبحم بقیه جاهارو مرتب کن ولی در کل خیلی مهمه ک همون لحظه کارتو کنی مثلا از بیرون میای سعی کن همون موقع لباساتو بزاری داخل کمد یا از خواب بیدار میشی همون موقع تختتو مرتب کنی یا تخت نداری رختخوابتو جمع کنی یا بعد غذا زود ظرفاتو بشوری گازتم تمیز کنی همینا نظم ایجاد میکنه

بچه دوماهه دارم اخه

خب الان طبیعیه ک یکم بی نظمی ایجاد شه کم کم رو روال میفتید ولی همین الانم میتونید برنامه ریزی کنید حالا یکم تایمتون عقب جلو میشه یا دیرتر کارا تموم میشه اما اشکالی نداره نگران نباشید ب خودتونم حق بدید کم کم درست میشه

خب چجوری تونستی عوض بشی

یه مدت خاطر افسردگی شدید نمیتونستم کار کنم ، یه مدت به خاطر بارداری، بعد که پسرم بزرگ شد از بس دنبالش دوییدم و وسیله‌هارو از وسط خونه جمع کردن زانو درد شدید گرفتم و دیگه نتونستم زیاد کار کنم.. وگرنه من از اول تمیزی واسم مهم بود و روش حساس بودم..الآن با وجود دوتا بچه( یکی سه ساله و یکی 1 ماهه) همش مشغول تمیزکاریم..چون خداروشکر فعلا از لحاظ روحی و جسمی مشکلی ندارم..حالم خوبه( حالا خودمو چشم نزنم😁)

🖤