2777
2789
عنوان

واکسن 4ماهگی و دردای بعدش

164 بازدید | 9 پست

سلام مامانای مهربون

دیروز واکسن چهارماهگی دخترمو زدم و بعد از چند ساعت گریه شدید و تب 39 و ابریزش و.... خلاصه همه چی اومده سراغش..امروز دیگه ترسیدم بردمش دکتر گفتم شاید سرما خورده ولی دوتر گفت همش علایم واکسن هست

کسی تا حالا اینجوری بوده؟؟؟؟؟  خیلی خیلی گریه و ناله میکنه و تب داره و...

تحریمم واسنها هم همه اشغال متاسفانه

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقع واکسنش بهش قطره میدادی دوبرابر وزنش.بعد واکسنش میزدی.بنظرم هیچ واکنسی مثل واکسن ۱۸ ماهگی سخت نبود.بهش قطره بده ۴ ساعتی ی بار.از ای تب سنج ها بخر ک راحت میزنه دما رو.بعدش اگه خیلی تب داشت ی سوم شیاف واسش بزن.البته حرف دکتر مهم هست گلم

خواهرزاده ام واکسن یک سالگیش مثل سرماخوردگی علائم راست . کلا این واکسنا خیلی مسخره ان . بدتر بچه رو ...

پس واسه همه همینجوریه؟ ممنون که جواب دادید.... اخه ارسیدم چون دخترم خیلی اروم بود ولی الان من و مامانم و شوهرم از پسش بر نمیایم

موقع واکسنش بهش قطره میدادی دوبرابر وزنش.بعد واکسنش میزدی.بنظرم هیچ واکنسی مثل واکسن ۱۸ ماهگی سخت نب ...

قطره 4ساعت میدم ولی انگار بیفایدس..تب سنج هم دارم و دکتر هم گفت 18 ماهگی هم همینجوره

پس واسه همه همینجوریه؟ ممنون که جواب دادید.... اخه ارسیدم چون دخترم خیلی اروم بود ولی الان من و ماما ...

اره نگران نباش واکسنا به درد نخور شده کلا داروها هم همینجورن

یکی دوروز خیلی سخت میگذره اما خب میگذره نگران نباش

الان دختر من یک ماهه مریضه . یه سرماخوردگی ساده زد به گوشش به سینه اش . دماغشم اصلا باز نمیشه . یه روز ابریزش ساده یه روز چرکی یه روز کیپه . یعالمه هم دارو خورد .هیچی به هیچی 

انگار داروها مزخرف شدن.

قطره 4ساعت میدم ولی انگار بیفایدس..تب سنج هم دارم و دکتر هم گفت 18 ماهگی هم همینجوره

منظورشون نیم ساعت قبل واکسن بود . انگار اونجوری تب بهتر کنترل میشه . اگه خیلی تبش بالا بود به کف پاش ترکیب اب غوره و حنا ببند برا ده دقیقه . نه بیشتر . بعد بشور . تب و میکشه زود.