2777
2789

وای اینجور تاپیک ها میخوندم راجب مهمون میگفتم دروغه فیکه اینا میخوان جلب توجه کنن پر بازدید بشن کمبود دارم چون تا حالا مهمتن نفهم بیشعور ندیده بودم ولی حالا دیدم مهمانی که پنج روز خونه منو با هتل پنج ستاره اشتباه گرفته و بچه شو هم میزاره من نگهدارم خودش میره  دنبال خریداش دخترش هم راحت می ه رو مبل و تختم دراز میکشه در یخچال و باز میکنه نمیبنده امروز دیدم تو کابینت هامو میچرخه گفتم چی میخپای اونجا میگه دنبال آجیل میگردم صدای تلوزیون بلنددد میکنه گوش آدم کرذمیشه فردا منتظرم برن اگه نرفتن جمع میکنم میرم خونه پدربزرگم برنمیگردم تا اینا گورسون گم کنن از اینا بیشعور تر شوهر منه که این آشغالا رو راه داده تو خونه سرم داره میارکه انقدر حرص خوردم تمام زندگیم بهم ریخنته خونمون شبیه جهنم شده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیل درجه یک هستن یا مثلا دوست ؟شما هم تا به حال منزلشون رفتین ؟توی کارای خونه کمکتون میکنن مثل ظرف شستن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فامیل درجه یک هستن یا مثلا دوست ؟شما هم تا به حال منزلشون رفتین ؟توی کارای خونه کمکتون میکنن مثل ظرف ...

اصلا نرفتم خونشون 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای اسی خدا صبرت بده وحشتناکه

خیلی خیلی کم آوردم از طرفی عمه ام هم پیشم هی تو گوشم میگه شوهرت اینا رو چرا آورده

خیلی خیلی کم آوردم از طرفی عمه ام هم پیشم هی تو گوشم میگه شوهرت اینا رو چرا آورده

فامیل دوره؟

من حتی نمیتونم فامیل نزدیک رو هم تصور کنم اینهمه مدت این شکلی خونمون باشن

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

سلام. عزیز شما معدتون را عمل کردین راضی هستین؟ افت فشار، بی انرژی بودن و... ندارین؟وزنتون برنگشت؟ مد ...

سلام خیلی راضی ام مشکلی نداشتم 

خداراشکر. دکترتون کی بود؟

دکتر عزیزی