2777
2789

یه روانپزشک که کارش عالی باشه بهم معرفی کنید از بیخوابی شبانه  و تنبلی خسته شدم میخام برم پیش روانپزشک ولی نمی‌دونم پیش مشاوره برم یا روانپزشک؟؟؟و یه روانپزشک خوب بهم معرفی کنید که خودتون یا اطرافیانتون پیشش نتیجه گرفتید ممنونتون میشم

اول برو روانشناس عزیزم 

اگه خوب نشدی خودش میفرسته روانپزشک

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخوابی و تنبلی ؟

به نظرم اول برو روانشناس اگر دارو لازم بود ارجاع میدن روانپزشک 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
روانشناس خوب میشناسی؟

تاپیک قبلیت رو دیدم

دارو لازم نداری

باید روانشناس بری

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
روانشناس خوب میشناسی؟

پیام خصوصی بهم بدید بگم چیکار کنی