2777
2789
عنوان

لطفا فقط افراد مذهبی بیاین❤️

128 بازدید | 22 پست

اگه کسی در بچگی بدون دلیل پدر و مادرش بهش ظلم کنن و سختی بکشه زیادی

خدا آیا براش در این دنیا پاداش میده؟

واقعا عدل خدا وجود نداره 

با این حال که عذابی که من کشیدم اصلا قائل جبران نیست🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا و بدون شک جبران می کنه

ببین به یقین دیدم که کسی که چه خوبی بکنه چه بدی دقیقا در همون جهت و به همون اندازه خدا برای طرف جبران می کنه جوری که بفهمه این خیر یا این بلایی که رسیده بهش از کجا بود

بخاطر صبري كه كرده خدا در دنيا و اخرت بهش پاداش ميده. مهم پاداش اخرويه. ولي دنيوي هم خدا جبران ميكنه. 

حتما مصاحبه شهرام لاسمي(قلقلي) رو ببين. مامانش تو بچگي انگار خيلي بهش ظلم كرده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

قطعا و بدون شک جبران می کنهببین به یقین دیدم که کسی که چه خوبی بکنه چه بدی دقیقا در همون جهت و به هم ...

خدا تو قران گفته هركس اندازه سر سوزني كار خير كنه نتيجش رو ميبينه و بالعكس. سر سوزني كار بد كنه نتيجش رو ميبينه 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من دلم گرفتمعذاب هایی که من کشیدم هیچوقت قائل جبران نیست🥲

منم خیلی اذیت شدم از سمت خانواده

ولی قبول کردم که والدینم دانش کافی نداشتن که من این همه آسیب دیدم واز قصد نبوده. 

سعی کردم خودم روحمو درمان کنم و ادامه بدم 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا