2777
2789

و شوهرتون سر همین با طزف دعوا کنه؟

از مرد های داش مشتی خیلی خوشم میاد از اونایی که سر ناموس دعوا میکنن لات نه از اونایی که خیلی. هوای زن و خواهر ماذرشون رو دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هرگز مجردم بودم از این خبرا نبود متاهلم شدم نه 

البته اینکه از صبح تا شب سرکارم و شیفت های برعکس هم دارم بی تاثیر نیست 

همینایی ک شما خوشت میاد ی وقتایی تبدیل ب دعوا های بدی میشه 

من واقعا فوبیای اینو دارم که کسی حرفی بزنه یا نگام کنه در حضور شوهرم بعد شوهرم بره باهاش دعوا همدیگه رو بزنن شوهرم آسیب ببینه 😐

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

تیکه انداختن ، شوهرم چیزی نگفته

فقط یه بار باردار بودم داشتم از  عرض خیابون عبور میکردم برم داروخانه

همسرم تو ماشین منتظرم بود

یه موتور با دوتا پسر جوان از جلوم با سرعت رد شد به نیت اذیت بعد که دوباره از داروخانه اومدم بازم کارش رو تکرار کرد

شوهرم دیوونه شده بود با ماشین تعقیب شون میکرد که بگیردشون

رفت جلوشون میخواست با قفل فرمون بزنه با کلی خواهش و التماس راضیش کردم ولشون کنه

مردی که جوگیر و اسکل باشه تو خیابون دعوا می‌کنه و کتک‌کاری راه میندازه، تهشم کارش کشیده میشه کلانتری تو بهترین شرایط

مرد حامی اولا که نمیذاره کسی این اجازه رو به خودش بده که تیکه بندازه

دوم هم فقط از محیط دورت می‌کنه و بهت حس امنیت میده، چون می‌دونه واکنش نشون دادن جلوی روانیا اشتباهه

درکل که جلوی خشمشو می‌گیره چون همین‌طوریه که میشه زد یکی رو کشت (یا کشته شد)

والا تیکه بشنوی و رد بشی بهتره تا اینکه بخوای شوهرتو با چنگ و دندون نگه داری که نره یه فاجعه به بار بیاره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.