یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب اخه اینطوری این میگه تو متاهلی تعهد است و.......مثلا پای خاسته های مختلف ما میمونه خدایی کو؟ببین چقد الان ۸۰ درصد مردا خیانتکارن به زور دارن با هم زندگی میکنن این درست نیست مردی خوب باشه تو دوستی هم ادمو میخاد با چن نفر همزمان نیس بهتم توجه میکنه ولی مردی بد باشه تو متاهلی و تعهد هم پدر زنشو درمیاره با کج رفتناش
واقعیته بعضی خانمها دم دستی هستن چه متاهل چه مجرد . چرا جدیدا پسرا از ازدواج فراری هستن چون بعضیا راحت خودشون در اختیار مردها میزارن چند سال پیش عروسی داداشم بود دوستای داداشم با خانمهاشون اومده بودن یکی از دوستای مجردش مست کرده بود دست زنی یکی از اون دوستای داداشم رو گرفته بود میچرخید شوهر اون خانم هیچی نگفت همه مات مونده بودن فرداش داداشم به مامانم گفت خب کاری نمیشد کرد دوستم گفته داشتم حرص میخوردم ولی چیکار میکردم عروسیت خراب میشد