2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستا ندارنمیتونم دانش کنم میتونی کلیپشا بذاری اینجابفرستم واسه دوستم آخه خجالت نمیکشه شوهرداره بازم بامردای زن داردوسته بهشم میگم میگه بمن چ مرده میخاد خیانت نکنه   منم باهاش کات کردم

خب اینکه یه واقعیته ولی هرکسی باید یه حد وحدودی برای خودش داشته باشه چه مرد چه زن ،اینا با این حرفاش ...

ببخشیدا مگه ی زن چقد میتونه واس دل خودش هروز آرایش کنه تواین سرما باشلوار۹۰ و موهاش ک بیرونه فرداپس فرداسنوزیت میگیره تحمل کنه نمونه دوست من

اون مال قدیم بود بیا ببین الان پسرای ۳۰ ساله با زنای ۴۰ ساله ازدواج میکنن 

تازه الان زنا با عمل و آرایش واین چیزا والا تا ۵۰ سالگی خوشگل هستن شایدم بیشتر الان دیگ پول مهمه پول همه چیو میاره مثل زیبایی وآسایش 

وزن ۷۶قد ۱۷۶   وزن هدف ۷۰

خب اخه اینطوری این میگه تو متاهلی تعهد است و.......مثلا پای خاسته های مختلف ما میمونه خدایی کو؟ببین چقد الان ۸۰ درصد مردا خیانتکارن به زور دارن با هم زندگی میکنن این درست نیست مردی خوب باشه تو دوستی هم ادمو میخاد با چن نفر همزمان نیس بهتم توجه میکنه ولی مردی بد باشه تو متاهلی و تعهد هم پدر زنشو درمیاره با کج رفتناش 

واقعیته بعضی خانمها دم دستی هستن چه متاهل چه مجرد . چرا جدیدا پسرا از ازدواج فراری هستن چون بعضیا راحت خودشون در اختیار مردها میزارن چند سال پیش عروسی داداشم بود دوستای داداشم با خانمهاشون اومده بودن یکی از دوستای مجردش مست کرده بود دست زنی یکی از اون دوستای داداشم رو گرفته بود می‌چرخید شوهر اون خانم هیچی نگفت همه مات مونده بودن فرداش داداشم به مامانم گفت خب کاری نمیشد کرد دوستم گفته داشتم حرص میخوردم ولی چیکار میکردم عروسیت خراب میشد 

ببخشیدا مگه ی زن چقد میتونه واس دل خودش هروز آرایش کنه تواین سرما باشلوار۹۰ و موهاش ک بیرونه فرداپس ...

خب منم دارم میگم زناهستن که تا یه بی مهری میبینن میپرن تو بغل یکی چه مردش چه زنش فرقی نداره آدم باید واسه خودش حد وحدود داشته باشه

خب منم دارم میگم زناهستن که تا یه بی مهری میبینن میپرن تو بغل یکی چه مردش چه زنش فرقی نداره آدم باید ...

آره عزیزم واقعان نمیدونم چجوری خودشونا راضی میکنن من خودم خرجم رودوش شوهرمه بعدم شرعن زنوشوهریم بعضی وقتا احساس میکنم سوع استفاده شده ازم