2777
2789
عنوان

خانما مهمونی دارم اولین بارمه کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 57 پست
چجوریع

بادمجون و کبابی میکنی پوستشو میکنی و له میکنی بعد سیر رنده میکنی یکی دوتا با ماست و نمک و فلفل

خیلی خوشمزست

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه ژله درست میکنی امشب درست کن تا برا فردا کارات کم بشه خرابم نمیشه نترس من امتحان کردم اگه کیک بلدی درست کن تا تعجب کنن.راستی برا ماست وخیارت به نظرم نگینی کن چون اب میندازه حالا خودتم نظرت مهمه شاید اونجور دوست داشته باشی بچه هم وقتی خواب کار بکن راحت تری وبسپارش به شوهرت

یه زرشک پلو با مرغ بزاری  با یه خورشت سنگین تره سالاد و ژله و ترشی هم بزار یا اگر بلدی نیستی فق ...

چون تاحالا دعوتشون نکردیم گفتیم از بیرون بگیریم یعنی شام سنگین تاحالا بهشون ندادیم خورشت و اینا هم نمیتونم اصلا برا تعداد زیاد درست کنم استرس میگیرتم اخرش هم گند میزنم 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
بادمجون و کبابی میکنی پوستشو میکنی و له میکنی بعد سیر رنده میکنی یکی دوتا با ماست و نمک و فلفل خیلی ...

هیچکدومشون نه بادمجون و نه سیرو دوست ندارن 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
ببین اگه ژله درست میکنی امشب درست کن تا برا فردا کارات کم بشه خرابم نمیشه نترس من امتحان کردم اگه کی ...

نگینی کنم به نطرت زیر دندون بد نمیشه .اره رنده که کنم باید دم اخری که میخوام سفره بندازم این کار بکنم 

چون تعداد فامیل خانوادش زیادن همیشه هم میان البته خوبیشبه اینه که روزای تعطیله

اوه چه سخت من از دیروز که فهمیدم دیشب تا صب خواب نرفتم از بس استرس داشتم 

چون تعداد فامیل خانوادش زیادن همیشه هم میان البته خوبیشبه اینه که روزای تعطیله

شما که دستت تو کاره به نظرتون اولی که اومدن چایی بیارم بعد کی میوه بیارم

عزیزم منم اوایل اینجور بودم ولی ریلکس باش باور کن یه جوری بگذره خودتم باور نکنی اینجوری تو همه چیز یادت میره هیچ کارات رو خوب انجام نمیدی.بی خیال باش از شوهرتم کمک بگیر تا خسته نشی.باور کن من اخرش که میرن انقد خستم که نگو شوهرم کاری بهم نداره نمیاد طرفم خودش میدونه.