2777
2789
عنوان

حقیقت شدن خواب

182 بازدید | 23 پست

سلام من ۹۹% خواب که میبینم به حقیقت تبدیل میشن حالا من موندم چرامثلن  چن روز پیش خوابی دیدیم که پسر دایم نامزدشو ول کنه وبیاد خواستگاریم واقعن فقد چشامو باز کردم تلفون در دسم گرفتم خواهرش اس داده بود برا خواستگاریم 

به حقیقت شدن خواب چی میگید 

ما میگیم رویای صادقیه 

البته این به چشم سوم و این داستانا مربوط میشه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر توضیح بده

اطلاعاتیه که ضمیر ناخودآگاه دریافت میکنه یه جور ارتباط بین بین ضمیر ناخودآگاه  و خودآگاه وفیزیک و متافیزیک که باعث دریافت انرژی  توسط روح از محیط میشن  اون موقع دیگه زمان و مکان معنی و مفهومی نداره افرادی که چشم سومشون فعاله از یه سری از حوادث آینده نزدیکشون آگاه میشن 

کلا مبحث جالبیه ب نظرم اگه کنجکاوی حتما مطالب کتاب ها و سایت های معتبر رو دراین باره  بخون خیلی جالبه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
 بیشتر توضیح بده

نکته ی خیلی جالب ترش اینه که جدا از مسائل دینی توسط متافیزیک هم ثابت شده و خرافات نیست 

یعنی میشه  تقویتش کرد ؟

اره ولی تا اونجایی ک شنیدم زیر نظر استاد

خودت چشم سوم نمیدونم چی داری ؟

نه من دنبال این‌چیزا نرفتم ولی خیلی جالبه برام

البته بدن ما چاکرا های مختلفی داره یعنی جاهای زیادی برای ساطع شدن انرژی یا دریافت اون هست ولی چشم سوم معروف ترینشونه مثلا چاکرا های کف دست هم هستن که البته فعال کردن اونا خیلی سخت نیست

نه من دنبال این‌چیزا نرفتم ولی خیلی جالبه برام البته بدن ما چاکرا های مختلفی داره یعنی جاهای زیادی ...

باور نمیشه  بعد تز خونده پست شما رفتم تحقیق کردم وتمرین بعد انگار فعال تر شد به چیزی که فکر کردم شد😶😖

باور نمیشه  بعد تز خونده پست شما رفتم تحقیق کردم وتمرین بعد انگار فعال تر شد به چیزی که ف ...

چه جالب🤔😅