2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85504 بازدید | 2049 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانممممممممم😍😍😍عاشق دوقلو ام 😋

وای قلبم🤩

نور به قبر بروسلی بباره مرحوم یچی میدونست چینیارو مثل سگ میزد😑😂اینایی که تو اینستا پرنسس بابا هستن اگه باباشون پسورد گوشیشونو بفهمه میشن مرحومه مغفوره بابا😬ختم بابابزرگم کسی نوار قران پیدا نمیکرد من یه نوار قران از مدرسمون داستم دادم بهشون وسط گریه زاری ملت یهویی گفت: درس شانزدهم😐😐از جنتی عاجزانه تقاضا دارم به نوه و نتیجه های ما و نسل های بعدی بگه که چه مصیبت ها برما گذشت تو این سالها که زنده بودیم😓  خوب شد من زمان های قدیم نبودم وگرنه با این حجم از بدشانسی تیر آرش کمانگیر صاف میومد میخورد به چشم من   پسره دور بازوش از انگشت کوچیکه من لاغرتره بعد استوری گذاشته: " درقلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی" سلطان یکم جمع تر بشین ما هم جا بشیم😑  علائم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانومتون داره گوشیتونو چک میکنه:کوتاهی و تنگی نفس،احساس ضعف،سردرد،عرق سرد،تب، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون میپرسه و مجبور به حرف زدن میشید🤣
بله اگه بدونم چرا که نه  ولی فقط من تازه عضو شدم خیلی گوشی دستم نیست هر وقت دیدم چشم

مبارکه عزیز من خودم بچه سوم رو باردارم تقریباً ده هفته ولی فکر نکنم بتونی تا یک ماهه دیگه از شوهرت مخفی نگه داری چون بالاخره بارداری بدون علائم نمیشه چون من خودم الان ویار بدی دارم بی‌حالی خستگی به نظرم زودتر بهش بگو هم هواتو داره هم خوشحال میشه زیاد هم بیرون نرو سراپا نباش چون تا سه ماه اول خدای نکرده خطر سقط زیاده مخصوصا شما که سه قلو بارداری خیلی خیلی مراقب خودت باش حتماً با دکترت صحبت کن که باید چه مراقبتهای داشته باشی 

عزیزدلم خیلی خوشحالم که خدا بهت سه تا فرشته هدیه داده خوش بحال حال قشنگت‌...تو اینترنت سرچ کن سورپرا ...

من که مییییگم واسه شما دوقلو میشه ایشالله حالا هر وقت شد بیا بهم بگو

ببین عزیزم من خییییییلی هاروووو دیدم که بعد از ۱۸ سال ۴ قلو شده ببین خدا عوض اون سال هارو داد 

من تو پست اولم گفتم آرانش داشته باش شعار نیست خییییلی مهمه عزیز خیلی مهمه نمیدونم چطوری بگم که استرس نداشته باشین و فقط به خدا توکل کنین 

راستی ممنون از راهنماییتوننننن ایشالله بارداری شما رو بفهمم خوشحالیم چند برار میشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
فوری بی بی چک میخره...😣😆

خب تو ادای پریودارو دربیارنمیاد نگاه کنه خون میاد یا نه ک😁

نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی                                                              به نگاهی                                                               دراگربازنگردد نروم بازبه جایی...پشت دیوارنشینم چوگدابرسرراهی                                                         کس به غیرتونخواهم چه بخواهی چه نخواهی             بازکن در که جزاین خانه مرا نیست پناهی❤
خیلی ممنون  امضاتون لایک داشت😍

میگم اول با پیام یکم آماده کن همسرتو، مثلا داری سر به سرش میزاری بگو اگه سه قلو باشه چه حسی داری و چه حالی میشی بعدم اگه دوس داشتی اسکرین برار ببینیم

میگم اول با پیام یکم آماده کن همسرتو، مثلا داری سر به سرش میزاری بگو اگه سه قلو باشه چه حسی داری و چ ...

چشم هر وقت گفتم واکنششو توضیح میدم 😍یه ماه دیگه میگم

خیلی مبارکه خانومی.

انشالا سالم بیان بغلت.

چند وقته اقدام بودین؟

در ضمن اونایی که تعجب میکنن چطور شوهرت نمیدونه؟

منم قصد دارم تا جایی که امکان داره به کسی نگم.به شوهرمم تو دوماه اینا میگم.

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
اووووووه تا یه ماه دیگه چجوری طاقت میاری،این که تو دلت نگه داری هم یکم استرس داره و خوب نیس بگو خودت ...

آخه باید تحمل کنم برای دانشگاه برای بیمارستان وگرنه خودم دل تو دلم نیست

اون موقع نمیذاره برم 

پروژه ای داریم که باید بالاسرش باشیم