2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85503 بازدید | 2049 پست
آخه باید تحمل کنم برای دانشگاه برای بیمارستان وگرنه خودم دل تو دلم نیست اون موقع نمیذاره برم  ...

من قصد دخالت ندارم ولی اگه بتونی خودتو از استرس و سرپا موندن زیاد دور کنی بهتره،چون سه ماه اول خیلی مهمه مخصوصا برا بارداری چند قلویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مبارکه خانومی. انشالا سالم بیان بغلت. چند وقته اقدام بودین؟ در ضمن اونایی که تعجب میکنن چ ...

خیییلی ممنون از شماااا 

راستش ما دانشجوی پزشکی هستیم بیمارستان میریم دانشگاه میریم برای همین زیاد به فکر بچه نبودیم ولی این اواخر گفتیم شد که چه بهتر نشد هم چه بهتر که شد خودشم سه تا 😂😍

همون بار اول بدون جلوگیری

راستش دلیل اینکه نگفتم اینه که اگه بدونه نمیذاره برم بیمارستان یا دانشگاه 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
وااای پنج تا خدا حفظشون کنه  ایشالله مسئولیت و تربیت و هزینه هاشون تو بهترین حالت باشه اون وقت ...

وضع مالیمون خوبه شوهرم رستوران داره برای خودم نگرانم زود شکست بخورم یا اینکه بچه هام کنار نیان

من قصد دخالت ندارم ولی اگه بتونی خودتو از استرس و سرپا موندن زیاد دور کنی بهتره،چون سه ماه اول خیلی ...

نه عزیزم چرا اسمشو میذاری دخالت راهنمایی میکنی خیلی ممنونم از وقتی که میذاری

باور کن خودم خیلی دوست دارم بشینم خونه ولی اگه این یه ماهو نرم اون وقت باید تو خونه بگم اگه میرفتم راحت میشدم اگه میرفتم اینجور اگه میرفتم اونجور اون نوقع بد تر میشه

وضع مالیمون خوبه شوهرم رستوران داره برای خودم نگرانم زود شکست بخورم یا اینکه بچه هام کنار نیان

از تجربه هایی که برای سه تا بچه هاتون داشتین استفاده کنین نگران نباشین 

مبارکه عزیز من خودم بچه سوم رو باردارم تقریباً ده هفته ولی فکر نکنم بتونی تا یک ماهه دیگه از شوهرت م ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین ایشالله به سلامتی فارغ شین و به شادی 

آخه دانشگاه و بیمارستانو چیکار کنم یه عالمه زحمت کشیدیم برای این یه ماه نه نه اگه نرم بعدا حسرتشو میخورم 

ایشالله این یه ماه اتفاقی نیفته

ما اونقدررر مشغول درس و تحقیقیم باوررر کن اصلا حواسش به علائمم نیست منم که از خدامه 

ای جانممممممممم😍😍😍عاشق دوقلو ام 😋 وای قلبم🤩

مواظب باشین ها توروخدا 

به خاطر این تاپیک این کار هارو نکنین بابا😉😉😉😂😂😂از خوشحالیه ببخشید

مواظب باشین ها توروخدا  به خاطر این تاپیک این کار هارو نکنین بابا😉😉😉😂😂😂از خوشحالیه ببخشی ...

🤣🤣🤣🤣

نور به قبر بروسلی بباره مرحوم یچی میدونست چینیارو مثل سگ میزد😑😂اینایی که تو اینستا پرنسس بابا هستن اگه باباشون پسورد گوشیشونو بفهمه میشن مرحومه مغفوره بابا😬ختم بابابزرگم کسی نوار قران پیدا نمیکرد من یه نوار قران از مدرسمون داستم دادم بهشون وسط گریه زاری ملت یهویی گفت: درس شانزدهم😐😐از جنتی عاجزانه تقاضا دارم به نوه و نتیجه های ما و نسل های بعدی بگه که چه مصیبت ها برما گذشت تو این سالها که زنده بودیم😓  خوب شد من زمان های قدیم نبودم وگرنه با این حجم از بدشانسی تیر آرش کمانگیر صاف میومد میخورد به چشم من   پسره دور بازوش از انگشت کوچیکه من لاغرتره بعد استوری گذاشته: " درقلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی" سلطان یکم جمع تر بشین ما هم جا بشیم😑  علائم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانومتون داره گوشیتونو چک میکنه:کوتاهی و تنگی نفس،احساس ضعف،سردرد،عرق سرد،تب، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون میپرسه و مجبور به حرف زدن میشید🤣
چندوقت تواقدام بودی

راستشو بخواین ما دانشجوی پزشکی هستیم هی بیمارستان دانشگاه برای همین به فکر بچه نبودیم ولی این اواخر گفتیم بدون جلوگیری باشه شد که چه بهتر نشد که بازم چه بهتر صبر میکنیم برای بعد 

همون اول شد اونم سه تا😊