2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85503 بازدید | 2049 پست
خیلی ممنون  امضاتون لایک داشت😍

😊🌷

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله به سلامتی بیاند بغلت شوهرت چیکارست؟شعلش خوبه؟چند سالشه؟هرچقدرم اکی باشه بازم یخته مخارجاش ...

دوتامونم اینترن بیمارستانیم واسه همین میگم بفهمه نمیذاره برم😂

ولی خب حرف شما هم درسته 

یکم سرمایه داریم دستمون توکل به خدا

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

عزیزدلم خیلی خوشحالم که خدا بهت سه تا فرشته هدیه داده خوش بحال حال قشنگت‌...تو اینترنت سرچ کن سورپرایز خبر بارداری کلی بهت مدلهای مختلف خبر بارداری دادن پیشنهاد میده...خیلی خوشحال کننده ست شوهرت واقعا خیلی ذوق می‌کنه که بارداری و بیشتر ذوق می‌کنه که سه تا فرشته دارید؛خدا سه تاشو حفظ کنه و سالم بدنیا بیان و از همه مهمتر صالح باشن....من ده ساله منتظر بچه ام یه بار آی یو آی کردم منفی شد میخام یه بار دیگه انجام بدم برام دعا کن مامان جون که منم مامان بشم حسرت مادر شدن تو دلمه....منم عاشق دوقلو أم اگه خدا بخواد این ده سال رو برام جبران کنه و قسمت باشه به منم بده وگرنه به همون یه دونه ش هم قانعیم؛ من حرف بعضی از خانما رو قبول ندارم که میگن وای دور از جونت بدبخت شدی با این وضع مالی سه تا بچه میخای چیکار کنی و ازین حرفا....عزیزم ما که بیشتر از خدا نمی‌فهمیم خدا وقتی صلاح دیده سه تا فرشته گذاشته تو دلت مطمئنم باش فکر همه جارو کرده همون خدا رزق و روزی اون سه تا رو از جاهایی میرسونه که تو اصلا به فکرت خطور نمیکنه شک نکن...بعدشم بچه بزرگ کردن سخته چه یکی و چه سه تا ....مطمئنم باش خدا قدرت بزرگ کردن سه تا فرشته رو هم به جفتتون میده فکر کردید کار خدا الکیه؟نه والا آنچنان بهتون رووووونق اقتصادی میده که خودتون هم کف کنید😂😂😂🤣🤣🤣بخدا جدی میگم برای من حتما دعا کنیا من بدجور آرزوی بچه دارشدن دارم حالا دوقلو هم باشه که چه بهتر😜

😳😳😳 یه ماه میخوای نگه داری خودتو؟ اونم گناه داره... تازه شاید منع نزدیکی داشته باشی... 

ما اونقدررر مشغول درس و تحقیقیم فکر نکنم تو این ماه از این جور اتفاق ها بیفته ولی خب بیفته میگم 

گناه نداره چون اگه بفهمه نمیذاره برم دانشگاه و بیمارستان

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

وااای من عاشق بچه های دوقلوام 

دعا کنین بچه هام دوقلو بشن خدادوتاشو باهم به ما بده😍

البته الان نه یه ۴،۵سال دیگه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage