2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85504 بازدید | 2049 پست
مبارکه بسلامتی دنیا بیان بچه ها میشه گزارش بزنید پنج نفر فقط صلوات میفرستم براتون عکس شخصی علت بزنی ...

عزیزم ممنون زدم برات 

خدا به دلت آرامش بده آمین

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
خدا همتونو حفظ کنه، عشقتون پایدار، زندگیتون طولانی منم دوس داشتم اینطوری سورپرایزش کنم؛ ولی خب نشد. ...

ای بابا لو رفتین اشکالی نداره 

ایشالله یه زمانی اونجوری میشه که شما میخوان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنون زدم برات  خدا به دلت آرامش بده آمین

ممنون گلم مراقب خودت باش و فقط این نه ماه لذت ببر و هوای سه قلو هارو داشته باش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ممنون گلم مراقب خودت باش و فقط این نه ماه لذت ببر و هوای سه قلو هارو داشته باش

چشم چشم فعلا که باید قید دانشگاه و بیمارستان رو بزنم اگه همسرم بفهمه

چشم چشم فعلا که باید قید دانشگاه و بیمارستان رو بزنم اگه همسرم بفهمه

عیبی نداره مرخصی بگیر شاید شد..سلامتی اونا مهم ترین چیزه بعد ها میتونی با کمک خانواده ها و پرستار ادامه بدی این دورو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
عیبی نداره مرخصی بگیر شاید شد..سلامتی اونا مهم ترین چیزه بعد ها میتونی با کمک خانواده ها و پرستار اد ...

درسته ممنوم از شما 

ای بابا لو رفتین اشکالی نداره  ایشالله یه زمانی اونجوری میشه که شما میخوان

مرسی عزیزم

اره، اخه لکه داشتم، موقع عملیات خورد تو حالش، فک کردیم پریود شدم، نگو تو خطر سقطه و من متوجه نشدم. بعد گفتم بی‌بی‌چک بگیر. زدم اولش منفی بود. اونقدر گریه کردممممم که نگو

پاشد گفت چی شده، گفتم منفیه. گفت خخخخب بابا منم فکر کردم چی شده حالا(مثلا داشت دل داریم میداد) بعد خوابید. صبح ساعت شیش بود😃دوباره رفتم بی‌بیچکو نگاه کردم دیدم خط کمرنگ انداخته، همونطور اومدم بالا سرش نشستم داد زدم مثبتهههه

بدبخت فقط منگ نگاهم میکرد

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
وااااای سه تا پست داشتم تو این موووورد بهترین بودن  خیلی ممنون از میشنهادتوووون عاااالیه  ...

عزیزم شکمت مث بقیه نیستا از تو خودشو خیییلی زود نشون میده و باید 3ماه اخر روکاملا استراحت مطلق باشی 

مرسی عزیزم اره، اخه لکه داشتم، موقع عملیات خورد تو حالش، فک کردیم پریود شدم، نگو تو خطر سقطه و من م ...

گرررفت خوابید 😂😂😂😂از دست این مردا بابای منم زمان داداشم میخوابید مامان بیدار میموند

من سه تا بچه دارم الادو قلو باردارم نمیدون خوشحال باشم یا ناراحت

وااای پنج تا خدا حفظشون کنه 

ایشالله مسئولیت و تربیت و هزینه هاشون تو بهترین حالت باشه اون وقت میتونی کلی خوشحال باشی

عزیزم شکمت مث بقیه نیستا از تو خودشو خیییلی زود نشون میده و باید 3ماه اخر روکاملا استراحت مطلق باشی& ...

میدونم عزیزم برای یک ماهه آینده رو میگم 

گرررفت خوابید 😂😂😂😂از دست این مردا بابای منم زمان داداشم میخوابید مامان بیدار میموند

اره😂😂البته فکر میکرد منفیه، بعد که گفتم مثبته فقط نگاهم میکرد، باورش نمیشد. بعد سه تا بی‌بیچک مثبت رفتیم ازمایش

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
موقعی که مریض میشن سختتر از همه ایناس

راست میگیین ایشالله از پسشون بر بیایم 

ایشالله بچه ها کمتر مریض شن 

من خودم بیمارستانم وقتی میبینمشون ناراحت میشم بعدش میگم دیگه منم ناراحت شم کی میخواد حالشون رو بهبود ببخشه 

ولی از خدا میخوام بچه ها کمتر مریض شن آمین

اره😂😂البته فکر میکرد منفیه، بعد که گفتم مثبته فقط نگاهم میکرد، باورش نمیشد. بعد سه تا بی‌بیچک مثبت ...

ایشالله این دفعه همه چی حل میشه