2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85505 بازدید | 2049 پست
ایشالله این دفعه همه چی حل میشه

مرسی گلی😙😙😙

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
عزیزم چه دارویی مصرف کردی

من در مورد چند قلو شدن با بارداری داری خاصی مصرف نکردم عزیزم و مخالفم

همین ویتامین ها و فولیک اسید اینا 

تازه اصراری بر بارداری نداشتیم گفتیم شد که چه بهتر نشد هم صبر میکنیم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لایک کنید بعد بخونم وااای انگار من خوشحال شدم😍 کااش دامن همه سبز بشه و خدا برامنم دوقلو یا سه ...

خیلی خوشحالم که حس خوبمو بهتون انتقال دادم 

ایشالله که شما روزی مامان شی اونوقت خوشحالی من چند برابر میییییشه 

عاقبت بخیربشن.ممنون ک جواب دادین..منم همین روزا فارق میشم

مرسی عزیزم

امیدوارم بسلامتی زایمان کنی و تنشون سلامت باشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
خدا حفظشون کنه😍

ممنونم عزیزم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
راست میگیین ایشالله از پسشون بر بیایم  ایشالله بچه ها کمتر مریض شن  من خودم بیمارستانم و ...

بله عزیزم خیلی سخته

آمین

منم لایک کنید بعد بخونم وااای انگار من خوشحال شدم😍 کااش دامن همه سبز بشه و خدا برامنم دوقلو یا سه ...

ببین عزیزم برای چند نفر از دوستان هم گفتم فقط آرامش داشته باش استرس دووووور باشه اینا شعار نیستن اینا خیلی مهمن من دقیقا نمیدونم در چه حالی هستین اگه حرف دیگران ناراحتتون میکنه ارزش ندین شما بچه رو به خاطر خودتون میخواین نه مردم  و این و اون درسته آدم بالخره ناراحت میشه ولی طولش ندین این ناراحتی رو 

فقط آرامش و خوش بینی و توکل به خدا 

ما خدا رو داریم 

میشه برای رفع مشکلم ی صلوات مهمونم کنید😔💔

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
خیلی هم خوشحال نباش حواستم باشه تو شرایط اقتصادی الان بیچاره به خاطر سه تا بچه غش نکنه 

چرامیزنی توذوقش؟مطمئنم خداروزیه سه تاشونم میرسونه.حالاکه شده بهتره ذوق کنه

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹