2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85504 بازدید | 2049 پست
وااااااای خداااااا چه خووب خیلی ذوق کردم خدا برات نگهشون داره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍.واسه خواهر منم دع ...

خدا حفظش کنه پسرتونو 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
خوب باید پرستار بگیره یا خانوادش کمکش باشن..‌ خواهر شوهر خواهرم ۳قلو داره اونم کلی اذست شد چون دختر ...

بله همین طوره باید کمک باشه خدا حفظشون کنه 

ولی آدم باید شاد باشه لذت ببره در کنار اذیت شدنا

منم فک کنم باید یه مدت دانشگاه و بیمارستانو بزارم کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم ایشالله که شماااااا روزی مامان شی اونوقت خوشحالیم چند برابر میشه نه اصلا دوقلو ندا ...

قربونت گلم. برام دعا کن❤

عهـچه باحال، خدا همینجوری عشقی سه تا وروجک بهتون داده

من بابام دوقلو بوده، عمه هام دوقلو حامله بودن

فقط دور از جون همه‌ی مامانای حامله، یه قلشون مرده

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
برا منم دعا کن منم چند تا باهم میخام فقط سالم باشن میگن دل زن باردار پاکه دعا کن منم از این انتظار خ ...

عزیزم زیاد قسم نخور چه لزومی داره قسم میخوری 

من که حتما دعات میکنم حامله نبودم هم دعات میکردم ایشالله که لایق باشم

فقط خانمی آرامش داشته باش تو خدا رو داری نترس 

اگه میخوای باز حرفاتون رو بگو درد و دل کن فقط آرامش داشته باش نمیدونم دیگه چطوری بگم

قربونت گلم. برام دعا کن❤ عهـچه باحال، خدا همینجوری عشقی سه تا وروجک بهتون داده من بابام دوقلو بوده ...

چشم حتما

بله درسته ایشالله که سالم باشن خودش داده خودش هم هواشونو داشته باشه ایشالله

حالا به همسرم بگم یا نه چون ما با هم میریم دانشگاه و بیمارستان اگه بفهمه نمیذاره برم اگه هم خدایی نکرده یه اتفاقی بیفته میگه چرا بهم نگفتی

دوستاه هی نگین سه قلو بخدااااا خیلی سخته خدا کمکت کنه و مبارکت باشه اما آدم کم میاره من خواهرمو میبی ...

ای جاااان خدا حفظشون کنه جنسیتشون چیه؟

خیلی باحاله مبارکه میشی مثه گونش😍

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

چشم حتما بله درسته ایشالله که سالم باشن خودش داده خودش هم هواشونو داشته باشه ایشالله حالا به همسرم ...

عزیزم به نظرم بگی بهتره، هواتو داره، توجهش بیشتر از قبل میشه

به نظرم یا نگه دار برای روز پدر، یه کیک سفارش بده روش بنویس که سلام بابایی جونمون، اومدیم بهت روزتو تبریک بگیم، نه ماه دیگه میایم پیشتون

یا ولنتاین

بهش هم بگو من سه تا کادو برات دارم، بعد دستتو بذار رو شیکمت بگو یه قل اینور شکممه، یکی وسط، یکی او سمتش

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

مبارکه بسلامتی دنیا بیان

بچه ها میشه گزارش بزنید پنج نفر فقط صلوات میفرستم براتون عکس شخصی علت بزنید 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3792257&slug=همچنان-به-حد-مرگ-عصبانی-ام-از-کتک-خوردن-اگه-عکس-باعث-میشه-بیاد-عکسم-میذارم&postId=120818605

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
عزیزم به نظرم بگی بهتره، هواتو داره، توجهش بیشتر از قبل میشه به نظرم یا نگه دار برای روز پدر، یه کی ...

وااای من که دلم ررررفت از گفتن شما فکر کنم اون غش کنه 

چشم میگم پس اون وقت

وااای من که دلم ررررفت از گفتن شما فکر کنم اون غش کنه  چشم میگم پس اون وقت

خدا همتونو حفظ کنه، عشقتون پایدار، زندگیتون طولانی

منم دوس داشتم اینطوری سورپرایزش کنم؛ ولی خب نشد. به یه تایمی افتاد که کلا فهمید لو رفتم

اره حتما بهش بگو، بذار در جریان حالت باشه

خاله ما رو به دامادی می پذیری 

واااااای توروخدا نکنین من که دلم ضعف رفت خدااا حفظشون کنه 

عزیزم آخه نمیدونم دختر هستن یا نه؟😂😂

بعدشم شما که دوتایین