2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست
والا هر تاپیکی میزنی میان میریزن سرت که واااای خانومه باردار اینجا هستتت استرس میگیره.بعد خودشون میا ...

خیییلی ممنونم بابت تبریکتون 

بله کاملا درسته خب عده ای مخالف یه عده ای موافق حالا خود آدم مهمه

مردم رو هیچ وقت نمیشه راضی کرد

واللا فعلا اینترنیم پزشک نیستم حالا مونده تا اون وقت همچین حقوقی نداریم ولی سرمایه کوچیکی داریم دستمون خدا میرسونه ایشالله

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هر تاپیکی میزنی میان میریزن سرت که واااای خانومه باردار اینجا هستتت استرس میگیره.بعد خودشون میا ...

آرزو میکنم زیاد تو زندگیتون شاد باشین

سلام مبارک باشه عزیزم....واسه امضای منم دعا کن ممنونم

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊

استاتر طبیعی باردار شدی یا ای وی اف، چند سالته و از کدوم شهری، دعا کن برای همه اونا که نی نی میخوان ان شاء الله به سلامتی بقلشون بگیری بچه یعنی زندگی خدا بهت توانایی قبل بچها داده مطمئن باش 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
استاتر طبیعی باردار شدی یا ای وی اف، چند سالته و از کدوم شهری، دعا کن برای همه اونا که نی نی میخوان ...

چقد سوااال الان جواب میدم