2777
2789

داریم باهم راه میریم یهو مسیرشو عوض میکنه میپیچه تو کوچه یا خیابون یا مغازه ای دیگه منم مثل احمقا میوفتم دنبالش بهش میگم چرا اینجوری میکنی میگه خب دارم راه خودمو میرم چی بهت بگم ،میگم میخوای بپیچی یه جا بگو باهم راه بریم میگه تو حواست پرته،با بی توجهی داره دیوونم میکنه،یه موضوعی رو درخوردش خبر نداره شروع میکنه سرش دعوا کردن و قضاوت کردن،بعد که میفهمه ماجرا چی بود و براش توضیح میدم هیچی نمیگه و بازم طوری وانمود میکنه که حق با اونه،توی کارام دخالت میکنه عصبی میشم میگم دخالت نکن شروع میکنه دعوا کردن،خسته شدم نمیشه باهاش کنار اومد،عصبیم میکنه بعد میکشه کنار و جلوی بقیه طوری وانمود میکنه که مشکل منم،تا تنهاییم مثل دیوونه ها داد میزنه ینفر میاد یهو آروم میشه اخلاقش عوض میشه وایییی خسته شدم

یجوری میرم انگار از اول نبودم

مامانمو میگم،از همون بچگی باهام بد بود هزار دفعه گفته هیچ مهری بهت ندارم به دختر مردم مهر دارم به تو نه،مقصر خودشه تا جایی که تونستم و بچه بودم خواستم بهش نزدیک شم حتی تا همین چند وقت پیش ،ولی دیگه نمیدونم چجوری فقط روانم و اعصابمو بردارم ازش دور شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب صبری خدا دارد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بگو مقصر کیه؟

اون بیشتر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بنظرم رفتار مامانت نرمال نیست

برای همه نرماله بجز من،از همون بچگی طوری رفتار میکرد باهامه تو خلوت چه جلو اطرافیان و فامیل که من مزاحمشم،اصلا وجودم نحس و مزاحمه،بده