2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85505 بازدید | 2049 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همان حق که شما به زن باردار به جای تبریک واینکه براش آرزوی سلامتی کنی، آمدی وحرف از سیاست واقتصاد ...

شما انگار ول کن من نیستی من با استارتر حرف زدم شما چکاره ای این وسط

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
شما انگار ول کن من نیستی من با استارتر حرف زدم شما چکاره ای این وسط

خانومی ول کنین دیگه بسه 

اصلا من کلا معذرت میخوام از هر دوتون به خاطر زدن تاپیکی که باعث شد دو تا دلخوری پیش بیاد

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
خانومی ول کنین دیگه بسه  اصلا من کلا معذرت میخوام از هر دوتون به خاطر زدن تاپیکی که باعث شد دو ...

عزیزم اون حق نداره به من بگه روانی من دکترای نانو دارم بیسواد نیستم که این از راه رسیده هی سر به سر من میذاره 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
خیلی هم خوشحال نباش حواستم باشه تو شرایط اقتصادی الان بیچاره به خاطر سه تا بچه غش نکنه 

😐😐😐😐

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
انشالله به سلامتی بیان دنیا، حالا این قدر هم ذوق زده نشو به اون روزی فکر کن که سه تا نی نی خوشکل با ...

خب الان ذوق زده نشه چیکار کنه؟ 😐مثلا با فکرد کردن به درد سراش و ناراحت شدن و استرس کشیدن مثلا چی میشه؟؟؟😐

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
خب الان ذوق زده نشه چیکار کنه؟ 😐مثلا با فکرد کردن به درد سراش و ناراحت شدن و استرس کشیدن مثلا چی می ...

سلام عزیزم اینجوری نگین حالا

من که ذوقمو کردم حالا نظر ایشونم محترم و درسته باید فکر اونجاشم کرد

ولی به قول شما با فکر کردن به اونا چیکار  میشه کرد؟😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
سلام عزیزم اینجوری نگین حالا من که ذوقمو کردم حالا نظر ایشونم محترم و درسته باید فکر اونجاشم کرد و ...

والا هر تاپیکی میزنی میان میریزن سرت که واااای خانومه باردار اینجا هستتت استرس میگیره.بعد خودشون میان مستقیم به خانوم باردار استرس میدن😐.سه قلو هات مبارک باشن عزیزم 😍😍😍😍خدا نگهدارشون باشه و سالم بذارتشون تو بغلت و حفظشون کنه😍😍😍❤❤❤در مورد خرج و مخارجشونم که خداروشکر جفتتونم پزشک هستین از پس مخارج به خوبی برمیاین 😍😍😘😘بعد بدنیا اومدنشون هم یکی میاد کمکت اگرم کسی نیومد فوقش یه پرستار میگیری میاد کمکت .استرس هیچیو نداشته باش برو حال کن با سه قلو هات😍😍😍😘😘😘😘😘❤❤❤