2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست
استاتر طبیعی باردار شدی یا ای وی اف، چند سالته و از کدوم شهری، دعا کن برای همه اونا که نی نی میخوان ...

کاملا طبیعی نه قرص خاصی مصرف کردم نه ژنشو داریم

۲۶ سالمه 

اهل تبریزم ولی الان تهران دارم درس میخونم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
کاملا طبیعی نه قرص خاصی مصرف کردم نه ژنشو داریم ۲۶ سالمه  اهل تبریزم ولی الان تهران دارم درس ...

خدا نی نی هاتو حفظ کنه الهی، دعا میکنم برات حرف نق بزنارو گوش نده اونا تو هرشرایطی فقط نق زدن رو بلدن ان شاالله که خدا خودش همراهه تو این راه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبارک باشه عزیزم....واسه امضای منم دعا کن ممنونم

حتمااااا دعات میکنم چشم اگر لایق باشم چرا که نه 

نگران نباش ایشالله به وقتش میاد 

الان از زندگیت لذت ببر اینم یه دورانه اگه یه روز نی نی کچولوتون بیاد میگین اون روزا از جیبم رفت حییییف

زیاد به خرف دیگران اهمیت ندین مگه ما برای اونا زندگی میکنیم ؟مگه چند بار به دنیا میایم؟

خدا نی نی هاتو حفظ کنه الهی، دعا میکنم برات حرف نق بزنارو گوش نده اونا تو هرشرایطی فقط نق زدن رو بلد ...

خیلی ممنونم ازتون 

درسته هر کی یه نظری داره مهم خود آدمه 

براتون بهترین هارو آرزو میکنم

مبارک باشه و بسلامتی

راستش فقط صفحه اول خوندم پریدم اومدم اینجا حوصله ندارم همشو بخونم

نمیدونم طبیعی بودی یا با دارو ولی در هر صورت مبارکتون باشه 

انشالله سالم و سلامت بدنیا میان

فقط همش تو فکر اینم که چطوری آدم ۸ هفته بارداره بعد همسرش نمیدونه؟؟!!!!!!! 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله که به سلامتی این ۹ماه رو سر کنی همیشه لبخند رو لباتون باشه من که خیلی ذ ...

خیلی خوشحال شدم از اینکه ذوق کردین😍

مبارک باشه و بسلامتی راستش فقط صفحه اول خوندم پریدم اومدم اینجا حوصله ندارم همشو بخونم نمیدونم طبی ...

خیلی ممنونم بابت تبریکتون

تعجبتون کاملا طبیعیه چون نخوندین توضیحاتو 

الان میگم من با همسرم با هم میریم دانشگاه و بیمارستان 

تا یه ماه دیگه خیلییی درس و امتحان و پروژه و اینا داریم که من خیلی زحمت کشیدم اگه نرم تمونش به هدر میره و اگه همسرم بفهمه نمیذاره برم خودش تنهایی میره به همین دلیل نگفتم

مبارک باشه و بسلامتی راستش فقط صفحه اول خوندم پریدم اومدم اینجا حوصله ندارم همشو بخونم نمیدونم طبی ...

اونم چون مشغوله زیاد متوجه علائمم نیست منم که از خدااااامه😂

مطمئنین نمیخواین بگین ممکنه تو این دوره به خاطر سه قلو بودنشون احتیاط و کمک بیشتر بخواین نمیشه به شریک زندگیتون نگین و همینطور ارتباط زناشویی هم خیلی باید با احتیاط باشه به نظرم بهتره بگین به همسرتون به سلامتی فارغ بشین 

راى خوش به حالت چه جورى سه قلو شد كاش كنم باردار بشم عاشق چند قلو ام واسم تو رو خدا تو رو خدا دعا ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت تبریکت 

والله نه داروی خاصی مصرف کردم نه ژنشو داریم 

چون خودم کاملا مخالف دستکاری هستم 

چشم حتما دعا میکنم اگر لایق باشم حتما را که نه 

راى خوش به حالت چه جورى سه قلو شد كاش كنم باردار بشم عاشق چند قلو ام واسم تو رو خدا تو رو خدا دعا ...

نگران نباش ایشالله به وقتش میاد 

الان از زندگیت لذت ببر اینم یه دورانه اگه یه روز نی نی کچولوتون بیاد میگین اون روزا از جیبم رفت حییییف

زیاد به خرف دیگران اهمیت ندین مگه ما برای اونا زندگی میکنیم ؟مگه چند بار به دنیا میایم