2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85504 بازدید | 2049 پست
عزیز دلم خدا هر سه تاشو صحیح و سالم بزاره بغلت .واسه من دلشکسته هم دعا کن مادر بشم

چشمممممم اگر لایق باشم ایشالله  حتما 

با خبر بارداری شما خوشحالیییم چند برابر بشه ایشالله

عزیزم نگین دل شسکته میدونم انتظار سخته ولی گفتم تو مست اولم آرامش خییییلی مهمه اینکه دلش آروم باشه و بسپاره خدا و توکل کنه شعار نیست خیلی ملاک مهمیه باورررر کنین

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاااااااااان انشالله که هر سه تاش صحیح وسالم بیاد بغلتون زیر سایه پدر و مادر،برا آبجیه منم دعا کن ...

ببخشید من از آخر میام به اول الان دیدم این پستو 

دعا میکنم ایشالله خاااااله شین و خواهرتون مامان 

ببخشید من از آخر میام به اول الان دیدم این پستو  دعا میکنم ایشالله خاااااله شین و خواهرتون مام ...

کدوم شهر هستین شما؟

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
سونوی اون خانوم دو۳ تا صفحه پیشو بخونید.گناه داره.شما کدوم بیمارستانید ؟ترک هستید؟

خوندم عزیزم بهشون هم گفتم ولی فقط بعضی چیزارو فهمیدم و زیاد نفهمیدم از تخصص تو اون موضوع به خاطر همون صلاح دونستم چیزی نگم یه موقع اشتباه نیکنم فعلا تو اون سطح نیستم

بله ترکم اهل تبریز هستم ولی الان تهرانم 

بیمارستان اگه امکانش هست نگم 😍

مبارک باشه عزیزم     ایشالا سه تاشون سلامت بیان تو بغلت   خیلی حالم خوب شد با تاپیک ...

ای وااای چه خوب گفتیین

ایشالله 

خیلی خوشحالم که باعث حال خوبتون شدم 

چهار سالم تو اقدام بودین یا تازگیا اقدام کردین؟آبجی منم چهارساله عروسی کرده ولی باردار نشده

نه عزیزم توضیح دادم چون دانشجو اییم بچه نمیخواستیم 

همین اواخر با یه دفعه😁

نگران نباشین ۴ سال که چیزی نیست ایشالله میشه