2777
2789
عنوان

جنسيت جنين در هفته ١٩

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست
درک میکنم منم از بس گشت زدم زیر گریه،گفت چرا گریه میکنی گفتم چون شما حرف نمیزنی،گفت من فقط دنبال یه ...

الهى... آره خيلى لحظه هيجان انگيزيه

برم پيش دكترم ماه بعد حتمأ خودشم سونو مى كنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهى... آره خيلى لحظه هيجان انگيزيه برم پيش دكترم ماه بعد حتمأ خودشم سونو مى كنه 

واسه منن دخترم پاهاشوبسته بودونشون نمیداد شوهرم گفت دخترم حیاداره اخه سونوگرافیستشم مردبودتو۲۲هفتمبرااطمینان سونومعمولی دادم اونم گفت دخمله پاهاشوبازنمیکرد وباباش میخندید

واسه منن دخترم پاهاشوبسته بودونشون نمیداد شوهرم گفت دخترم حیاداره اخه سونوگرافیستشم مردبودتو۲۲هفتمبر ...

الهى ... عزيزم...💗😍 مى گن خدا تو زندگى بخواد به آدم خيلى ديگه حال بده دختر مى ده

خدا حفظشون كنه عزيز دوردونه هامونو💗

ان شالله صحیح وسالم بیان بغلمون من که پسرام ازخودم بیشترذوق دارند

انشالله، برا شما كه ديگه چيزى نمونده به شلامتى و شادى با زايمان راحت بغلش كنى🙏🏻

ممنونم ولی به نظرم هنوز خیلی مونده اضافه وزن شدید دارم امروز دکترمم دعواکرد

١٢ هفته كه چيزى نيست به سلامتى سريع مى گذره و به موقع به دنيا مياد🌹

اضافه وزنو كه نگو من خودم تا الان ٩ كيلو اضافه كردم

١٢ هفته كه چيزى نيست به سلامتى سريع مى گذره و به موقع به دنيا مياد🌹 اضافه وزنو كه نگو من خودم تا ا ...

من ۷۹ بودم امروز شدم ۸۸البته قدم ۱۷۲ دکترم گفت دخملم ریزه میزه است