2777
2789
عنوان

کی باطب اسلامی درمان شده؟

105 بازدید | 7 پست

اگه میشه هرکی از طب اسلامی نتیجه دیده بیاد بگه اگه خواست بگه مشکلش چی بوده, 

لطفا کسایی که بهش اعتقاد ندارن برن بیرون, گفتم لطفا. 

درباره کیست تخمدانم بگین 😕

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درباره کیست تخمدانم بگین 😕

عزیزم بهترین درمان کیست تخمدان عرق فراسیون هست. ابوعلی سینا میگه فراسیون کیست تخمدان و عفونت رحم را برطرف می کند و هورمون های زنانه را تنظیم. من دوبار استفاده کردم کیست م برطرف شد. بعد از هر وعده غذایی نصف استکان بجز ایام پریودی و بیش از ۴۰ روز مصرف نشه. که البته برای من با حدود ۳۰ روز استفاده کاملا برطرف شد.