برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
دلم میخواد برم یه جایی که بودنتون تموم نشه(مامان جونم باباجونم شوهرم آبجیم داداشام)❣❤ خواهریا برای حل مشکلمون یه صلوات میفرستی؟"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"(به امید حل شدنش)🤲 ۵بار بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (برای سلامتی باباجونم و مامان جونم و شوهرم و آبجیم و داداشام)خواهریا وقتتون زیاد نمیگیره بخدا🤲😔 اینم از طرف من برای اونایی که لطف کردن امضامو انجام دادن👈(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)۶ بار براتون خوندم🤲 ممنون از اونایی که صلوات میفرستن 🤲😔❣
دلم میخواد برم یه جایی که بودنتون تموم نشه(مامان جونم باباجونم شوهرم آبجیم داداشام)❣❤ خواهریا برای حل مشکلمون یه صلوات میفرستی؟"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"(به امید حل شدنش)🤲 ۵بار بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (برای سلامتی باباجونم و مامان جونم و شوهرم و آبجیم و داداشام)خواهریا وقتتون زیاد نمیگیره بخدا🤲😔 اینم از طرف من برای اونایی که لطف کردن امضامو انجام دادن👈(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)۶ بار براتون خوندم🤲 ممنون از اونایی که صلوات میفرستن 🤲😔❣
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡