2777
2789
عنوان

دلیل نماز خوندنتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 62 پست

نماز می خونم چون با خوندنش حالم خوبه و آرامش دارم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
جای قران نوشته نماز رو به این شکل بخونید؟! در قران تنها کلمه صلاه اومده یعنی یاد کردن خداوند و نحوه ...

«فَاعْبُدْنِی و أَقِمِ الصَّلوةَ لِذکرِی»

«پس مرا به یگانگی بپرست و نماز را برای من اقامه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن بخونی واگه هم نمیخونی فکرنمیکنم بدی شایدیه رفتارای خوب دیگه داری

کاش اراده منم قوی بود ...‌‌

بخاطر نماز همش لاکامو پاک میکنم غسل میکنم و میام نماز بخونم اما یکاری چیزی پیش میاد ک بیخیال میشم یادم میره😪😪😪😪

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
ب خاطر خودم میخونم آرامش خاصی میگیرم مخصوصا وقتی نماز شب میخونم خیلی خیلی آرامش میگیرم

سیده فاطمه عاجزانه از شما التماس دعا داره تو نماز شبت

شفای بیماریهام🙏

قبول باشه جانانم

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

نماز باعث کنار زدن حجابهای دنیاییه....

این مهمترین دلیل من واسه نماز خوندنه...

انسان به«خود حقیقیش»نزدیکتر میشه......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
کاش اراده منم قوی بود ...‌‌ بخاطر نماز همش لاکامو پاک میکنم غسل میکنم و میام نماز بخونم اما یکاری چ ...

میدونم چی میگی برامنم اتفاق افتاده این کارشیطانه میخادازنمازمنصرفت کنه ولی اول نمازبخون بعدکاراتاانجام بده کم.کم عادت میکنی

مهم ترین دلیلش واسه من بهترشدن اخلاقم کنترل بیشترهوای نفس عقلموهم بیشتر باز میکنه مخصوصا برا حل مشکلات

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)
جای قران نوشته نماز رو به این شکل بخونید؟! در قران تنها کلمه صلاه اومده یعنی یاد کردن خداوند و نحوه ...

در قرآن گفته شده از حرف نبی خدا پیروی کنید و نبی خدا هم طریقه نماز خوندن رو به همین صورت که امروز هست سفارش کردن..ضمنا نماز در همه ادیان اشکال مختلفی داشته و چیزی شبیه به نماز ما بوده و صرفا یاد خدا نیست

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من همیشه سرنمازحواسم میره جای دیگه فکرمیکنم نمازام درست نیست چیکارکنم اگه یکیشم درست نباشه

نه که نمازت قبول نباشه ولی بهتره معنی فارسی چیزای که میخونی تو ذهنت بیاری و بفهمی چی میگی تا نمازت کنه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پس این آیه چیه؟

ب وصوح گفته وقتی سجده کردید.و ...

اینم معنی اینیکی ایه ی دقت بخون

سلام

سوالی داشتم د رمورد این ایات از سوره نسا ایات 102 تا 104 در این ایات به رسول الله نماز در حین جنگ بیان شده شکل و کیفیت این نماز را توضیح می دهید و این نماز ایا در روز بوده یا شب ؟؟
وَإِذَا ضَرَبْتُمْ فِي الأَرْضِ فَلَيْسَ عَلَيْكُمْ جُنَاحٌ أَن تَقْصُرُواْ مِنَ الصَّلاَةِ إِنْ خِفْتُمْ أَن يَفْتِنَكُمُ الَّذِينَ كَفَرُواْ إِنَّ الْكَافِرِينَ كَانُواْ لَكُمْ عَدُوًّا مُّبِينًا ﴿۱۰۱﴾

وَإِذَا كُنتَ فِيهِمْ فَأَقَمْتَ لَهُمُ الصَّلاَةَ فَلْتَقُمْ طَآئِفَةٌ مِّنْهُم مَّعَكَ وَلْيَأْخُذُواْ أَسْلِحَتَهُمْ فَإِذَا سَجَدُواْ فَلْيَكُونُواْ مِن وَرَآئِكُمْ وَلْتَأْتِ طَآئِفَةٌ أُخْرَى لَمْ يُصَلُّواْ فَلْيُصَلُّواْ مَعَكَ وَلْيَأْخُذُواْ حِذْرَهُمْ وَأَسْلِحَتَهُمْ وَدَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِكُمْ وَأَمْتِعَتِكُمْ فَيَمِيلُونَ عَلَيْكُم مَّيْلَةً وَاحِدَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ إِن كَانَ بِكُمْ أَذًى مِّن مَّطَرٍ أَوْ كُنتُم مَّرْضَى أَن تَضَعُواْ أَسْلِحَتَكُمْ وَخُذُواْ حِذْرَكُمْ إِنَّ اللّهَ أَعَدَّ لِلْكَافِرِينَ عَذَابًا مُّهِينًا
﴿۱۰۲﴾

و هر گاه در ميان ايشان بودى و برايشان نماز برپا داشتى پس بايد گروهى از آنان با تو [به نماز] ايستند و بايد جنگ‏افزارهاى خود را برگيرند و چون به سجده رفتند [و نماز را تمام كردند] بايد پشت‏سر شما قرار گيرند و گروه ديگرى كه نماز نكرده‏اند بايد بيايند و با تو نماز گزارند و البته جانب احتياط را فرو نگذارند و جنگ‏افزارهاى خود را برگيرند [زيرا] كافران آرزو مى‏كنند كه شما از جنگ‏افزارها و ساز و برگ خود غافل شويد تا ناگهان بر شما يورش برند و اگر از باران در زحمتيد يا بيماريد گناهى بر شما نيست كه جنگ افزارهاى خود را بر زمين نهيد ولى مواظب خود باشيد بى گمان خدا براى كافران عذاب خفت‏آورى آماده كرده است
(۱۰۲)

فَإِذَا قَضَيْتُمُ الصَّلاَةَ فَاذْكُرُواْ اللّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِكُمْ فَإِذَا اطْمَأْنَنتُمْ فَأَقِيمُواْ الصَّلاَةَ إِنَّ الصَّلاَةَ كَانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ كِتَابًا مَّوْقُوتًا
﴿۱۰۳﴾

چون نماز را به جاى آورديد خدا را [در همه حال] ايستاده و نشسته و بر پهلوآرميده ياد كنيد پس چون آسوده‏خاطر شديد نماز را [به طور كامل] به پا داريد زيرا نماز بر مؤمنان در اوقات معين مقرر شده است
(۱۰۳)

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.